"airBaltic" ievieš jaunus biļešu veidus, kas stājas spēkā 25. septembrī
foto: Lidosta "Rīga"
Izmaiņas stājas spēkā ar trešdienu, 25. septembri.
Bizness un ekonomika

"airBaltic" ievieš jaunus biļešu veidus, kas stājas spēkā 25. septembrī

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

Sākot ar trešdienu, 25. septembri, nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" aizstāj esošos biļešu veidus ekonomiskajā un biznesa klasē ar jauniem biļešu veidiem.

Biļešu veidu, kas ceļotājiem līdz šim bija pazīstams kā "Green Plus" nu aizstās "Economy Classic", un tas arī turpmāk iekļaus vienu reģistrētu bagāžas vienību. Taču tagad tas pasažieriem nodrošinās vēl vienu priekšrocību – bezmaksas sēdvietas rezervēšanu. Šis uzlabojums ļauj pasažieriem bez papildu maksas izvēlēties iecienītāko sēdvietu, nodrošinot ērtāku ceļojuma pieredzi. 

Savukārt biļešu veids "Green Classic" tagad pārtapis par "Economy Flex". un ar tā palīdzību pasažieri turpmāk varēs bez maksas mainīt lidojuma datumus vai saņemt pilnu naudas atmaksu, lidsabiedrībai ieturot 25 eiro atcelšanas maksu (par katru pasažieri vienā virzienā). Tāpat "Economy Flex" biļetē ir iekļauta bezmaksas sēdvietas izvēle, divas reģistrētās bagāžas vienības un prioritāra iekāpšana, kas nodrošina ērtāku ceļošanas pieredzi.

Visās Ekonomiskās klases biļetēs arī turpmāk būs iekļauta viena rokas bagāžas vienība līdz astoņiem kilogramiem ar iespēju palielināt svara ierobežojumu līdz pat 12 kilogramiem.

Savukārt, biznesa klases pasažieriem tiek piedāvāts pilna servisa biļešu komplekts, kas iekļauj tādas priekšrocības kā prioritāra reģistrēšanās un iekāpšana, sēdvieta biznesa klasē salona priekšpusē ar papildu brīvu sēdvietu, šādi gūstot lielāku privātumu, kā arī trīs ēdienu maltīte, neierobežota dzērienu izvēle un ātrāka izkāpšana no lidmašīnas pēc ielidošanas galamērķi. "Business Experience" biļete ir pieejama par zemāku cenu ar nedaudz atšķirīgākiem biļešu noteikumiem, savukārt "Business biļete" iekļauj visas tradicionālās biznesa klases ceļošanas priekšrocības, kas nodrošina augstākās klases ceļojuma pieredzi.

Klientiem, kuri biļetes iegādājušies līdz 2024. gada 25. septembrim (neieskaitot), tiks saglabāti iepriekšējie biļešu veidi kopā ar to sākotnējiem komplektiem un noteikumiem.