Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kur meklēt labākos kriptovalūtu projektus?
foto: Shutterstock
Bizness un ekonomika

Kur meklēt labākos kriptovalūtu projektus?

Reklāmas projekts

Junāko kriptovalūtu atrašana var būt izaicinājums. Uzzini divas populārākās aplikācijas, kurās meklēt visu par jaunākajiem kriptovalūtu projektiem.

Daudziem kriptovalūtu iesācējiem var būt izaicinājums atrast jaunākās daudzsološās kritpovalūtas, kurās investēt tagad. 

Navigēšana kriptovalūtas vidē var būt mulsinoša, ja esat iesācējs. Ir vairākas vietas, kurās varat atrast, kādas jaunās kriptovalūtas ienāk tirgū.

Viena no tām ir nu jau populārā Telegram lietotne. Kriptovalūtas kopienā Telegram sāka kļūt populārs 2019. un 2020. gadā, kriptovalūtu entuziasti izveidoja kriptovalūtas kopienu. Kopš tā laika Telegram ir bijis būtisks informācijas avots, lai piekļūtu tirgus datiem, uzzinātu par nozares jaunumiem un jaunākajām kriptovalūtām, kā arī, lai apkopotu cilvēku viedokļus par dažādiem kriptovalūtu projektiem. 

Pateicoties tādām funkcijām kā anonimitātei un tērzēšanas šifrēšanai, Telegram kļuva par nozīmīgu piesaisti kriptovalūtu auditorijai. No ziņu kanāliem līdz diskusija grupām, jūs varat atrast dažādu veidu Telegram kanālus/ grupas, kas koncentrējas uz kriptovalūtām.

Otra lietotne, kuru vērts apskatīt ir Discord. Discord platformu mūsdienās izmanto daudzas kopienas, lai apspriestu kopīgas intereses, sākot no skolu projektiem līdz kriptovalūtām. Discord izmantošana kriptovalūtām ļauj sazināties ar citiem kriptovalūtu entuziastiem. 

Kriptovalūtu Discord grupas sniedz daduz informācijas kriptovalūtu tirgotājiem, entuziastiem un investoriem. Peivienojoties dažām no labākajām Discord grupām, varat piekļūt tādiem bezmaksas resursiem kā ceļvežiem, regulāriem atjauninājumiem un ziņām, kā arī tirdzniecības signāliem. Kriptovalūtu Discrod grupas sniedz jums reāllaika piekļuvi informācijai, kurā ir vieglāk orientēties. 

Telegram un Discord grupās jus arī atradīsiet jaunāko informāciju par labākajām kriptovalūtām, kuras iegādāties tagad.

WienerAI - pievērš lielu uzmanību ar savu unikālo suņu desas izskatu un mākslīgā intelekta sajaukumu

WienerAI ($WAI) ir novatoriska mēmu monēta, kas apvieno mākslīgo intelektu ar suņu tēmu. WienerAI mērķis ir revolucionizēt kriptovalūtu tirdzniecību, izmantojot MI darbināmu tirdzniecības robotu, kas identificē daudzsološus ieguldījumus, veic darījumus un piedāvā reāllaika ieskatus tirgū. 

foto: Publicitātes foto

Šis robots ir izstrādāts tā, lai tas būtu lietotājam draudzīgs un efektīvs, paredzēts gan iesācējiem, gan pieredzējušiem tirgotājiem.

Projekta tokenomika ir strukturēta, lai veicinātu sabiedrības iesaistīšanos un ilgtspējību. No kopējā piedāvājuma 69 miljardu $WAI žetonu 30% ir atvēlēti iepriekšpārdošanai, kas līdz šim ir piesaistījusi vairāk nekā 6,5 miljonus ASV dolāru.

Ar savu unikālo stāstu, lielām “iesaldēšanas” atlīdzībām un uzlabotajām MI funkcijām $WAI ir gatavs piesaistīt dinamisku kopienu un eksplodēt pēc iekļaušanas lielākajās biržās.

Pepe Unchained - inovatīva 2. slāņa blokķēde ar vardes tēmas mēmu monētu

Pepe Unchained ($PEPU) ir piesaistījis uzmanību, apvienojot mēmu monētu jautrību ar spēcīgām tehnoloģiskām iezīmēm. 

foto: Publicitātes foto

Projekts piesaista gan ikdienišķus, gan nopietnus investorus, izmantojot saistošu žetona iestatījumu un skaidru ceļvedi. $PEPU iepriekšpārdošana jau pārsniegusi 1 miljona ASV dolāru robežu, atbalstot tā 2. slāņa tīkla attīstību un piesaistot ievērojamu investoru interesi.

Galvenā iezīme ir “iesaldēšanas” iespējas, kur iepriekšpārdošanas dalībnieki var bloķēt savus žetonus, lai iegūtu potenciāli lielu atdevi, kas pašlaik ir aptuveni 1600%. Iepriekšpārdošanas laikā investori var iegādāties žetonus, izmantojot ETH, BNB, USDT vai bankas karti.

Attīstoties $PEPU, tā panākumi 2. slāņa ķēdē un mēmu monētu tirgū var nest potenciāli lielas peļņas iespējas.

PlayDoge - piedāvā jautru spēli un reālus ienākumus, izmantojot Play-to-Earn sistēmu

PlayDoge ($PLAY) ir jauna Play-to-Earn spēle, kurā apvienota 90. gadu Tamagotchi nostaļģija ar ikonisko Doge mēmu. Spēlētāji rūpējas par savu virtuālo mājdzīvnieku PlayDoge, barojot, apmācot un iesaistoties mini spēlēs, lai nopelnītu balvas. 

foto: Publicitātes foto

Iepriekšpārdošana rekorīdsā laikā ir piesaistījusi vairāk nekā 5 miljonus ASV dolāru. Iepriekšpārdošana ir sadalīta vairākos posmos, un žetona cena pakāpeniski palielināsies. 

PlayDoge ir piešķīris 50% no kopējā piedāvājuma iepriekšpārdošanai. Žetons būs arī būtisks, lai nopelnītu balvas spēles laikā un piedalītos tā ekosistēmā. Tā mērķis ir izlaist spēli līdz 2024. gada beigām, tādējādi vēl vairāk palielinot pieprasījumu pēc $PLAY žetoniem un, iespējams, izraisot ievērojamu cenu pieaugumu.