Bizness un ekonomika
2023. gada 8. novembris, 10:59

"Lidl" dzimšanas dienas BMW vinnē tukumnieks

Sadarbības projekts

Atzīmējot savu otro dzimšanas dienu Latvijā, "Lidl" visu oktobri aktīvi savā lietotnē "Lidl Plus" organizēja jubilejas loteriju, lai kādam no saviem laimīgajiem klientiem dotu iespēju vinnēt pilnīgi jaunu BMW X1 automobili.

Starp daudzajiem "Lidl Plus" lietotnē reģistrētajiem pircēju čekiem laimīgākais izrādījās Gatis Drelings no Tukuma novada. Šodien loterijas uzvarētājs draugu atbalstīts Rīgā saņēma savu jauno BMW.

"Lidl" dzimšanas dienas BMW vinnē tukumnieks

Atzīmējot savu otro dzimšanas dienu Latvijā, "Lidl" visu oktobri aktīvi savā lietotnē "Lidl Plus" organizēja jubilejas loteriju, lai kādam no ...

gallery icon

Jaunā auto atslēgas pasniedzot, "Lidl Latvija" reģionālais izpilddirektors Manuels Grubmillers (Manuel Grubmüller) teica: "Man ir ļoti liels prieks šodien apsveikt laimīgo uzvarētāju un tiešām lieliski, ka "Lidl Latvija" savā dzimšanas dienas mēnesī varēja svētku sajūtu sagādāt arī mūsu klientiem. Iepirkšanās "Lidl" vienmēr ir patīkamu pārsteigumu pilna, un šoreiz šis pārsteigums ir BMW auto. Ceru, ka tā bagāžnieks bieži būs pilns ar mūsu precēm."

"Kad "Lidl" man piezvanīja un paziņoja, ka esmu laimējis loterijas galveno balvu, es neticēju savām ausīm un, ja nemaldos, pirmais, ko pateicu, bija "Jūs nejokojat?". Loterijās parasti nepiedalos, tomēr šoreiz piedalīties bija tik vienkārši, jo bija jāizmanto tikai "Lidl Plus" lietotne un balvas šķita iespaidīgas, taču patiešām neiedomājos, ka es varētu laimēt mašīnu," atzīst Gatis Drelings.

Kā teica laimīgais uzvarētājs, viņš oktobrī iepircies Tukuma "Lidl" veikalā. "Lidl" rīkotajā dzimšanas dienas loterijā viņš piedalījās pirmo reizi, un tā arī ir izrādījusies veiksmīgā. Gatis Drelings "Lidl" veikalā parasti iepērkas reizi mēnesī, jo tas atrodas 20 kilometrus no dzīvesvietas, taču piedāvātais produktu klāsts liek atgriezties vēl un vēl. No veikala plašā klāsta Gatis vislabprātāk izvēlas dažādus Latvijas produktus, kā piemēram, cāļu stilbiņus, svaigus zaļumus un kartupeļus.