"Circle K" DUS Apvedceļš

29. septembrī, tiek atklāta līdz šim lielākā „Circle K” uzpildes stacija Latvijā – DUS Apvedceļš, kas atrodas “Laimes” Ūlupjos, Ropažu ...

Bizness un ekonomika

"Circle K" investējis 2,2 miljonus eiro līdz šim lielākajā uzņēmuma uzpildes stacijā Latvijā

Jauns.lv

29. septembrī, tiek atklāta līdz šim lielākā „Circle K” uzpildes stacija Latvijā – DUS Apvedceļš, kas atrodas "Laimes" Ūlupjos, Ropažu novadā, uz autoceļa A4. DUS būvniecībā investēti 2,2 miljoni eiro, labiekārtojot 11 000 kvadrātmetru plašu teritoriju un 238 kvadrātmetros ieviešot jauna koncepta DUS veikalu, pirmo Latvijā. DUS atrašanās vieta, pieejamie pakalpojumi un iespaidīgā platība paredz, ka tā ir īpaši ērta pieturvieta gan vietējiem autovadītājiem, gan tranzīta auto plūsmai.

“Jaunā stacija ir jau 86. „Circle K” degvielas uzpildes un ērtas iepirkšanās pieturvieta ceļā.Mēs turpinām attīstīt staciju tīklu un modernizēt veikalu konceptu, lai autovadītājiem kļūtu vēl pieejamāki un piedāvātu arvien plašāku pakalpojumu klāstu. Mūsu klienti augsti novērtē, ka  ikdienas ceļā var gan ērti uzpildīt kvalitatīvu degvielu un parūpēties par savu auto, gan nobaudīt  augstvērtīgu un bagātīgu maltīšu klāstu, kā arī saņemt citus pakalpojumus,” stāsta Circle K Latvia Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs. 

foto: Publicitātes
Jaunā DUS Apvedceļš atrodas stratēģiski svarīgā vietā, jo A4 autoceļš kalpo kā Rīgas apvedceļš un ietilpst starptautiskajos autoceļos E67 un E77.
Jaunā DUS Apvedceļš atrodas stratēģiski svarīgā vietā, jo A4 autoceļš kalpo kā Rīgas apvedceļš un ietilpst starptautiskajos autoceļos E67 un E77.

Jaunā DUS Apvedceļš atrodas stratēģiski svarīgā vietā, jo A4 autoceļš kalpo kā Rīgas apvedceļš un ietilpst starptautiskajos autoceļos E67 un E77. Tādēļ jaunā DUS ir īpaši ērta arī visiem kravas automašīnu šoferiem – tajā ierīkotas divas kravas automašīnu uzpildes saliņas ar ātrgaitas degvielas uzpildes iekārtām un AdBlue šķīdumu, kā arī DUS telpās pieejamas dušas. Vieglajiem auto ierīkoti 4 uzpildes sūkņi un teritorijā ierīkotas 38 automašīnu stāvvietas, paredzot speciālas vietas arī ģimenēm un personām ar invaliditāti.

Stacijā iekārtots arī 238 m2 plašs jauna koncepta veikals, pirmais Latvijā. Tas apmeklētājus priecēs ar košām krāsām un funkcionālu mēbeļu iekārtojumu, kas iepirkšanos padara vēl ērtāku. Veikala sortimentā pieejamas ierastās pārtikas un auto preces, kā arī plašs uz vietas gatavoto maltīšu piedāvājums līdzņemšanai, siltie dzērieni no jaunākās paaudzes kafijas automātiem, kā arī aukstie dzērieni – svaigi spiestas sulas un iecienītie K-Freeze ledus dzērieni.

Oficiālajā atklāšanas dienā, 29. septembrī, apmeklētājiem būs iespēja iegādāties kafiju, iecienītos burgerus un 5 smalkmaizīšu komplektu ar 50% atlaidi, kā arī līdz 10. Oktobrim Circle K EXTRA biedri varēs uzpildīt kvalitatīvo miles un milesPLUSdegvielu ar atlaidi 7 c/l.

Tēmas