foto: Publicitātes
"airBaltic" divreiz nedēļā veiks lidojumus uz Pizu
"airBaltic" ar Airbus A220-300 lidmašīnu lidojumus starp abām pilsētām nodrošina divas reizes nedēļā.
Bizness un ekonomika
2021. gada 2. jūlijs, 11:16

"airBaltic" divreiz nedēļā veiks lidojumus uz Pizu

Jauns.lv / LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2021. gada 2. jūlijā uzsākusi lidojumus jaunā sezonālajā maršrutā starp Rīgu un Pizu Itālijā. "airBaltic" lidojumus starp abām pilsētām nodrošina divas reizes nedēļā.

"airBaltic" no Rīgas uz Pizu lidojumus veic ar Airbus A220-300 lidmašīnu. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Šovasar "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, tostarp uz septiņiem galamērķiem Itālijā, septiņiem Grieķijā un sešiem Spānijā, kā arī uz vairākiem citiem atpūtu galamērķiem.

Veselība un drošība:
Pasažieru veselība un drošība ir "airBaltic" galvenā prioritāte. "airBaltic" ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, lidsabiedrība aicina apmeklēt "airBaltic" mājaslapu.

"airBaltic" lūdz pasažierus stingri ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu.