foto: REUTERS/SCANPIX
“Lidl” izsludina vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā
Bizness un ekonomika
2021. gada 4. jūnijs, 11:03

“Lidl” izsludina vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā

Jauns.lv

Turpinot attīstīties, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” piedāvā vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā, ziņo uzņēmumā.

Veikalu darbinieku vakances tiek piedāvātas jaunajos veikalos Rīgā un Daugavpilī, kā arī citos “Lidl” veikalos, lai paplašinātu esošās darbinieku komandas.

foto: Publicitātes foto
Daugavpils

“Ir patiess prieks, ka esam atzīti par vienu no top iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā. Mēs turpinām attīstīties un piedāvājam simtiem jaunu vakanču daudzās Latvijas pilsētās, kurām pirmo reizi pievienojas Latgales lielpilsēta – Daugavpils. Tuvākajos mēnešos mēs savā komandā uzņemsim simtiem jaunu kolēģu!” norāda “Lidl Latvija” personāla departamenta vadītāja Anželika Razgale.

Gatavojoties savu veikalu atvēršanai Latvijā, “Lidl” jau pērn radīja vairāk nekā 1000 jaunas darba vietas visā valstī. Šie darbinieki pašlaik turpina savas apmācības, lai brīdī, kad uzlabosies epidemioloģiskā situācija, varētu apkalpot veikalu klientus pēc augstākajiem standartiem.

foto: Publicitātes foto
Ventspils

“Visi mūsu darbinieki jau apmācību laikā saņem pilnu atalgojumu, un veselības apdrošināšanu pēc trīs nostrādātiem mēnešiem, ko mūsu esošie kolēģi augstu novērtē,” turpina A. Razgale.

Uzņēmums piedāvā pilna un nepilna darba laika, kā arī noteikta termiņa darba līguma iespējas, lai ikviens varētu atrast sev piemērotāko darba apjomu.

foto: Publicitātes foto
Ogre

“Lidl” norāda, ka piedāvātais atalgojums ir augstāks par vidēji nozarē piedāvāto, kā arī maksāts tiekot par katru nostrādāto minūti. Tāpat “Lidl Latvija” katram darbiniekam garantējot veselības apdrošināšanas polisi pēc trīs mēnešu pārbaudes laika beigām. Strādāt gribošajiem neesot nepieciešama pieredze mazumtirdzniecībā, jo uzņēmums nodrošina pilnībā apmaksātas apmācības.

Kā jau ziņots, “Lidl Latvija” pēdējos gados ir bijis viens no lielākajiem vācu kapitāla investoriem Latvijā. Pašlaik uzņēmums fokusējas uz sava veikalu tīkla izveidi un darbinieku apmācību visā Latvijā. Līdz ar veikalu atvēršanu, “Lidl Latvija” vietējiem patērētājiem piedāvās produktus par iespējami zemākajām cenām.