foto: PA/Scanpix
Mediji: Baltijas tirgū pošas ienākt lielākais "Lidl" konkurents - vācu "Aldi"
2021. gada 24. marts, 10:44

Mediji: Baltijas tirgū pošas ienākt lielākais "Lidl" konkurents - vācu "Aldi"

Jauns.lv

Baltijas tirgū drīzumā varētu ienākt vācu zemo cenu veikals "Aldi", kas tiek uzskatīs par sīvāko "Lidl" konkurentu šajā segmentā, pavēstījis lietuviešu izdevums "Verslo žinios". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izdevuma interneta versija "vz.lt" vēstīja, ka medijs savā rīcībā no diviem savstarpēji nesaistītiem informācijas avotiem ieguva ziņas, ka liels investors novērtē Lietuvas nekustamo īpašumu tirgu. 

Divu gadu laikā vācu uzņēmums varētu atvērt 15 veikalus, tomēr informācija par "Aldi" tiekot paturēta slepenībā, tāpēc sīkāku ziņu pagaidām nav. Arī Lietuvas "Delfi" lūkoja pēc vācu uzņēmuma pārstāvju komentāra, tomēr to nesaņēma. 

Lietuvā populārā veikalu tīkla "Norfa" īpašnieks Daiņus Dundulis pauda, ka "Aldi" ienākšana ir drauds visiem un informācija par tā interesi jau dzirdēta. "Bet vairāk te nav ko komentēt. Viņi interesējās, kas tā "Norfa" tāda ir," viņš pauda. 

Kā zināms, "Lidl" Lietuva darbojas jau vairākus gadus. Arī Latvija gaida, kad tie vērs vaļā durvis apmeklētājiem, tomēr atklāšanas datums aizvien netiek nosaukts. 

Cilvēki ķer akcijas "Lidl" veikalos Lietuvā 2017. gada vasarā

15.decembrī Lietuvas pilsētā Panevēžā atvērts Eiropā pazīstamā zīmola "Lidl" veikals.

gallery icon
105

Tomēr Latvijā nupat ienācis vēl viens par "Lidl" konkurentu dēvētais uzņēmums - krievu zemo cenu noliktavas tipa veikals "Mere". Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju un ieviestos ierobežojumus, kas pieļauj mazāku pircēju skaitu telpās, pie veikala vairākas dienas stiepās pircēju rindas. 
 

Rīgā atvērts pirmais zemo cenu mazumtirgotāja "Mere" veikals Latvijā

gallery icon
51