foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: neatrisinot strīdu ar "Mercedes-Benz", krievu blogeris nolemj automašīnu demonstratīvi nodedzināt
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 30. oktobris, 19:05

VIDEO: neatrisinot strīdu ar "Mercedes-Benz", krievu blogeris nolemj automašīnu demonstratīvi nodedzināt

Jauns.lv

Neatrisinot strīdu ar vācu auto kompāniju "Mercedes - Benz", krievu blogeris Mihails Ļitvins sociālajos tīklos ievietojis video, demonstrējot, kā dārgo Mercedes-AMG GT 63S nodedzinājis.

"Es ilgi domāju, ko pēc konflikta ar "Mercedes - Benz" darīt ar savu Haizivi. Man ir ideja - uguns. Lūk, viss. Beigas," video komentējis blogeris, kurš par Haizivi dēvēja savu mašīnu. 

Video redzams, kā Ļitvins savu dārgo automobili novieto kāda lauka vidū. Izkāpjot no tā, viņš uzmanīgi aizver durvis, tā, visticamāk, parādot, cik daudz mašīna līdz šim viņam nozīmējusi. 

Tad viņš atver bagāžas nodalījumu un no tā izņem vairākas benzīna kannas. Turpinājumā redzams, kā viņš ar benzīnu aplaista mašīnu gan no ārpuses, gan ielej to salonā. 

Visbeidzot, pagājis kādu gabalu tālāk, viņš sāk cept desas. Kādā brīdī visai demonstratīvi aiz sevis aizmet uguni. Tomēr ar pirmo reizi neizdodas aizdedzināt, tādēļ dodas tuvāk vietai, kur izliets benzīns. Mēģinot vairākas reizes, viena izrādās "veiksmīgā" un uguns strauji nokļūst līdz dārgajam transportlīdzeklim. 

Ļitvins sociālajos tīklos paskaidrojis, ka Haizivi nopircis vien pērn, bet to nācies vairākas reizes vest uz labošanu. Viņš visas reizes vērsies pie oficiālā "Mercedes-Benz" ģenerālpārstāvja, bet pēc pēdējā remonta komunikācija pārtrūkusi. Tad viņš nolēmis vērsties pie pašiem galvenajiem izplatītājiem, bet arī ar tiem komunikācija neesot izdevusies. 

Esot apsvēris domu par vēršanos tiesā, bet pēc remontiem viņam neesot izsniegti visi nepieciešamie dokumenti. Tas liedzis arī mašīnu samainīt vai atgūt naudu.