foto: Publicitātes
Atklāj karstākos jauno mājokļu piedāvājumus un laimē brīvdienas ÖÖD stikla mājā Igaunijā!
Bizness un ekonomika
2019. gada 17. oktobris, 14:46

Atklāj karstākos jauno mājokļu piedāvājumus un laimē brīvdienas ÖÖD stikla mājā Igaunijā!

Karlīna Timofejeva

Jau šī gada sākumā Rīgā ekspluatācijā tika nodoti 700 dzīvokļi, bet līdz gada beigām tika prognozēts vēl teju 2000 jaunu mājokļu pieaugums.* Ņemot vērā, ka īres cenas ir augstas un daļa padomju laika daudzstāvu dzīvojamie nami ir nolietojušies, cilvēki tiecas uz mērķi iegādāties savu īpašumu un pieprasījums pēc jaunajiem mājokļiem palielinās. Šobrīd aktīvi top jauni daudzdzīvokļu nami un privātmāju ciemati, kas ir pieejami plašam pircēju lokam, ļaujot izvēlēties no demokrātisko cenu segmenta mājokļiem līdz pat ekskluzīviem apartamentiem. Atliek vien izvēlēties sev tīkamāko apkaimi un noskatīt tajā vislabāko piedāvājumu!

Ja arī Tu šobrīd esi sava īstā mājokļa meklējumos, Tev ir lieliska iespēja vienuviet iepazīties ar šī brīža karstākajiem mājokļu piedāvājumiem ne vien Rīgā, bet arī Mārupē, Ozolniekos, Piņķos, Jūrmalā, Carnikavā, Salaspilī, Ādažos, Babītē un Ogrē.

foto: Publicitātes

Mājas lapā www.karstiepiedavajumi.lv ērtā un pārskatāmā veidā atradīsi vairāk nekā 40 jauno projektu un vairāku privātmāju ciematu piedāvājumus!

ÖÖD stikla māja Igaunijā

ÖÖD stikla māja ir izpelnījusies gan igauņu, gan ārzemju viesu neviltotu uzmanību un atzinību.

gallery icon
11

Nobalsojot par savu favorītprojektu, izmanto iespēju piedalīties konkursā par iespēju pavadīt neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā, ÖÖD stikla mājā, kas jau ir izpelnījusies gan igauņu, gan ārzemju viesu neviltotu uzmanību un atzinību.

Reklāmas raksts sadarbībā ar City24.lv

*Latio mājokļu tirgus pārskats par š.g. pirmo pusgadu.