foto: LETA
Jau pavisam drīz apmeklētājiem tiks atvērts iepirkšanās gigants "Akropole"
Daudzfunkcionālā tirdzniecības centra "Akropole" būvobjekts.
Bizness un ekonomika
2019. gada 11. februāris, 07:05

Jau pavisam drīz apmeklētājiem tiks atvērts iepirkšanās gigants "Akropole"

Kas Jauns Avīze

Patlaban notiek tirdzniecības un izklaides centra Akropole nodošana ekspluatācijā. “Centra būvniecības darbi ir pabeigti, un patlaban turpinās iekšdarbi – nomnieku telpu labiekārtošana,” teic Akropoles pārstāve Līga Andžāne.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" spāru svētki

Jauno tirdzniecības un izklaides centru "Akropole" plānots atvērt 2019. gadā. Tā kopējā platība būs 98 000 kvadrātmetru, no kuriem aptuveni ...

gallery icon

Vēl ir grūti prognozēt, cik ilgu laiku prasīs nodošana ekspluatācijā, jo tas atkarīgs no visām iesaistītajām atbildīgajām institūcijām. “Taču plāni nav mainījušies – Akropole apmeklētājiem tiks atvērta šopavasar,” norāda Andžāne.

Ķengaragā bijušās Rīgas porcelāna rūpnīcas teritorijā uzbūvētās Akropoles kopējā platība būs 98 000 kvadrātmetru, no kuriem aptuveni 10 000 kvadrātmetru aizņems augstas klases biroju telpas.

Tā Rīgā top 200 miljonu vērtais tirdzniecības centrs - milzis "Akropole"

Jau vēstījām, ka 2016. gada 29.novembrī sākās daudzfunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" Maskavas ielā 257 būvniecībai. Tirdzniecības un izklaides ...

gallery icon

Būs lielveikals "Maxima", kinoteātris ar deviņām zālēm, rotaļu laukumi bērniem, sporta zāle, boulings, biljards, dažādu sporta spēļu simulatori, slidotava, vairāk nekā 20 restorāni un kafejnīcas. Kopējās investīcijas plānotas 177 miljonu eiro apmērā, būs aptuveni 1500 jaunu darba vietu.