foto: Publicitātes
4. novembrī – atvērtās durvis projektā RiverPark un atlaides dzīvokļiem līdz 15%!
Bizness un ekonomika
2017. gada 2. novembris, 09:54

4. novembrī – atvērtās durvis projektā RiverPark un atlaides dzīvokļiem līdz 15%!

Karlīna Timofejeva

Ja interesējaties par izdevīgu dzīvokļa iegādi mūsdienīgā projektā RiverPark (Pārdaugavā), laipni aicināti uz Klientu dienu! Klientu diena notiks 4. novembrī, no plkst. 11:00 līdz 16:00!

Jūs un Jūsu ģimeni sagaida ekskursijas pa dzīvokļiem, akcijas dzīvokļu piedāvājumi ar atlaidēm līdz 15%, kā arī dāvanas – virtuves iekārtas, auto stāvvietas un noliktavas!

Ērtā un nepiespiestā atmosfērā Jūs varēsiet iepazīties ar akcijas cenu dzīvokļu pilno sarakstu, uzzināsiet par iespējām izmantot īpašus piedāvājumus, kā arī, aplūkosiet skaistas, mūsdienīgas iebūvētās virtuves, ko daudziem pircējiem piedāvājam komplektā ar dzīvokli (atkarībā no izvēlētā dzīvokļa).

Dzīvokļu projekts RiverPark

gallery icon
18

RiverPark atrodas Pārdaugavā

Līdz Vecrīgai un pilsētas centram – 5-7 minūtes. Blakus atrodas Uzvaras parks, jaunā Nacionālā bibliotēka, AB dambis, SPA atpūtas zona viesnīcā Radisson Blu Daugava, tirdzniecības centrs “Olimpia”.

“Jums būs iespējas novērtēt arī plašās dzīves telpas RiverPark augšējos stāvos, ar labākajiem Vecrīgas panorāmas skatiem,” stāsta attīstītājs Interbaltija.

RiverPark logos paverās skaistākie pilsētas skati – skats uz jahtām, ūdeni, baznīcu, Vecrīgas panorāmu. Pilsētas svētku laikā, lai vērotu salūtu – var neiziet no mājām.

Zemi komunālie maksājumi

Apkures izmaksas te ir DIVREIZ zemāki, nekā vidējais apkures rēķins visā Rīgā. Pateicoties tam, ka ēka ir energoefektīva, Rīgas dome pircējiem piešķīrusi 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem.

Laipni aicināti uz Klientu dienu sestdien, 4. novembrī, no plkst. 11:00 – 16:00! Sīkāka informācija: www.riverpark.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar riverpark.lv