foto: LETA
"McDonald's" paziņo: visiem darbiniekiem ceļ algas un meklē teju 100 cilvēkus
"McDonald's" Zigfrīda Annas Meierovica ielā.
Bizness un ekonomika
2017. gada 22. maijs, 16:01

"McDonald's" paziņo: visiem darbiniekiem ceļ algas un meklē teju 100 cilvēkus

Kasjauns.lv

Ātrās ēdināšanas ķēde "McDonald’s" vasaras sezonai izsludinājusi līdz 100 vakancēm dažādās pozīcijās Latvijā, kā arī 350 vakantas pozīcijas Baltijā kopumā. Tāpat "McDonald’s" paziņojis, ka paaugstina vidējo atalgojumu par vidēji 12% restorānu darbiniekiem visās pozīcijās. 

Uzņēmuma pārstāve Ieva Erta informē, ka šogad algu plānots celt atkārtoti. 

Kopumā "McDonald’s" Latvijā ir 12 restorāni, ko vidēji gadā apmeklē gandrīz 8 miljoni klientu. Restorānos Latvijā nodarbināti 653 darbinieki. 

Savukārt Baltijā "McDonald’s" pieder 33 restorāni, kopumā nodrošinot 1860 darbavietas, informē uzņēmumu, sakot, ka savu darbinieku motivēšanas un attīstības programmās Latvijā uzņēmums iegulda vairāk nekā 140 000 eiro gadā. 

"Mēs esam viens no lielākajiem uzņēmumiem ēdināšanas nozarē Latvijā un Baltijā, kas ik gadu iegulda vairāk nekā 140 000 eiro Latvijas darbinieku motivēšanā, apmācībās un attīstībā. Darbinieku attīstība ir mūsu prioritāte, jo mēs atbalstām karjeras izaugsmi uzņēmuma iekšienē, un vairumu no augstākā līmeņa amatiem "McDonald’s" restorānos un birojā ieņem cilvēki, kas reiz darbu sāka kā darbinieki restorāna klientu apkalpošanā. 2016. gadā paaugstinājumu mūsu uzņēmumā saņēma 111 darbinieki, kas ir gandrīz 20%," norāda "McDonald's" cilvēkresursu un apmācību direktors Baltijā Oļegs Karpušenko.