Vecrīgas krogi necer nopelnīt hokeja čempionāta laikā
Bizness un ekonomika

Vecrīgas krogi necer nopelnīt hokeja čempionāta laikā

Jauns.lv

Vecrīgas krodziņu un restorānu darbinieki skeptiski vērtē izredzes nopelnīt vairāk uz hokeja līdzjutēju rēķina, liecina biznesa portāla "Nozare.lv" veiktā aptauja. „Tie laiki ir pagājuši,” atzīst kāda Vecrīgas kroga pārstāvis.

Lai gan daudzos krodziņos un āra kafejnīcās izvietoti ekrāni, lai pievilinātu klientus ar iespēju tiešraidē vērot pasaules čempionāta spēles, tas nenozīmējot arī apgrozījuma pieaugumu.

"Ekrāns mums ir un translējam pilnīgi visas čempionāta spēles, tomēr ar papildus pasūtījumiem nerēķināmies. Tie laiki, kad pasaules čempionāta spēļu laikā varēja patiešām labi nopelnīt, sen ir pagājuši. Tagad alus jau ir pietiekami dārgs, lai klients pasūtītu vien pāris glāzes un ar tām nosēdētu visu vakaru," atzina kāda Vecrīgas krodziņa pārstāvis.

Arī vairāku citu pilsētas centra restorānu pārstāvji sacīja, ka apmeklējums hokeja čempionāta spēļu laikā neesot lielāks nekā pārējās dienās.

"Lielākus ienākumus spēļu laikā sen vairs negaidām. Šovakar papildus galdiņi nav rezervēti, tādēļ arī īpašus piedāvājumus spēļu kontekstā negatavojam''.

Kā ziņots, šovakar Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta pirmajā mačā tiekas ar pašreizējo čempionvienību Čehiju. Spēle Bratislavā sāksies plkst.21.15 pēc Latvijas laika.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press