Samsung piedāvā drukāt tieši no mobilā telefona
Tikai roku veiklība un nekādu viltību! Pāris reizes viedtālrunī jāiebaksta ar pirkstu un printeris rūkdams drukās visu, ko vien vēlaties.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 10. aprīlis, 15:49

Samsung piedāvā drukāt tieši no mobilā telefona

Jauns.lv

Ja jūsu Samsung printeris pēkšņi sāk pats no sevis drukāt neķītras fotogrāfijas, tad vainīgs nav nebēdnīgais mājas gariņš. Tas ir kāda garāmgājēja viedtālrunis, kam dota komanda drukāt.

Samsung piedāvā trīs dažādus mobilās drukas risinājumus, kas ļauj ērti un ātri izdrukāt materiālus no mobilajām ierīcēm. Mobilās drukas risinājumi ietver sevī aplikāciju viedtālruņiem un planšetdatoriem, operētājsistēmā iebūvētu drukāšanas iespēju un atsevišķos jaunāko Samsung printeru modeļos integrēto Near Field Communication (NFC) tehnoloģiju.

Samsung mobilās drukas risinājumus var izmantot GALAXY S 4, GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note un GALAXY Note II viedtālruņu, kā arī GALAXY Tab un GALAXY Note 10.1 planšetdatoru lietotāji.

Lejupielādējot Samsung MobilePrint aplikāciju, izdrukāt fotogrāfijas, e-pastus, saturu no interneta, Google Docs un PDF failus, kā arī Microsoft Office dokumentus var arī tie lietotāji, kuriem nav Samsung viedtālruņa vai planšetdatora. Izmantojot Samsung MobilePrint, ar Samsung daudzfunkcionālo printeri ieskenētus attēlus iespējams pārsūtīt uz savu mobilo ierīci. Izmantojot šo aplikāciju var nosūtīt arī faksu.

Lai izdrukātu no datora, jāveic vairāki laikietilpīgi soļi, piemēram, jāinstalē dzinis un programmatūra, savukārt drukāšana no Samsung mobilajām ierīcēm ir vienkārša un ātra – atliek vien mobilās ierīces izvēlnē nospiest „Drukāt”. Samsung mobilās ierīces ar integrēto drukas risinājumu spēj automātiski uzmeklēt tuvumā esošu Samsung printeri, lai izdrukātu fotogrāfijas, e-pastus, kā arī Samsung SMemo vai SNote lietotnēs veiktās piezīmes. Ar pāris pieskārienu palīdzību iespējams izvēlēties, nepieciešamo izdruku skaitu, divpusējās drukāšanas iespēju, krāsu iestatījumus, kā arī izdrukas izmēru, orientāciju un dokumenta veidu.

Drīzumā būs pieejami ar NFC atbalstu aprīkoti Samsung lāzerprinteri, kas ļaus izdrukāt nepieciešamo saturu, vienkārši noliekot ar NFC savienojuma atbalstu aprīkotu mobilo ierīci printera tuvumā. Divas ar NFC atbalstu aprīkotās ierīces savienojumu izveidos automātiski, līdz ar to drukāšanai nebūs nepieciešami papildu uzstādījumi vai savienojumi.

Kasjauns.lv, Foto: publicitātes foto