Pasaulē

Holivudas aktiera Džonija Vaktora slepkavībā apsūdz divus jauniešus; viņi aktiera dzīvību bija novērtējuši katalītiskā pārveidotāja cenā

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

ASV Kalifornijas štata prokuratūra Holivudas aktiera Džonija Vaktora slepkavībā apsūdzējusi divus jauniešus, bet vēl divas personas apsūdzētas aktiera automašīnas apzagšanas mēģinājumā. Aktieris tika nogalināts, kad mēģināja novērst katalītiskā pārveidotāja zādzību.

Holivudas aktiera Džonija Vaktora slepkavībā apsūd...

Kalifornijas apgabala prokurors Džordžs Gaskons paziņoja, ka aktiera slepkavībā apsūdzēti 18 gadus vecie Roberts Barselo un Serhio Estrada, kuriem notiesāšanas gadījumā draud mūža ieslodzījums. Viņi kopā ar vēl divām personām ir apsūdzēti arī laupīšanas mēģinājumā. Viņus arestēja pagājušajā ceturtdienā.

37 gadus vecais Džonijs Vaktors, kurš ieguva slavu ar lomu seriālā “General Hospital”, tika nogalināts, kad izjauca ļaundaru mēģinājumu no viņa automašīnas "Toyota Prius" nozagt katalītisko pārveidotāju. Zagļiem tas ir iekārojams laupījums, jo satur dārgmetālus, ko var pārdot.

Viņa māte Skārleta toreiz izteicās NBC4, ka dēls atgriezās no darba, kad redzēja trīs vīriešus darbojamies ap viņa automašīnu. Kad aktieris viņiem jautāja, kas notiek, ļaundari uzreiz izšāva. Savukārt viņa brālis piebilda izdevumam “Los Angeles Times”, ka Džonijs strādāja par bārmeni un atgriezās no darba ar savu kolēģi.

Aktierim 31. augustā būtu apritējuši 38 gadi. Viņa māte atzinusi, ka apsūdzības izvirzīšana ir "lieliska dzimšanas dienas dāvana" dēlam.