foto: Shutterstock
Teilores Sviftas tēti apsūdz uzbrukumā austrāliešu fotogrāfam
Uzbrukums noticis neilgi pēc Teilores “Eras” turnejas noslēguma
Pasaulē
2024. gada 27. februāris, 13:44

Teilores Sviftas tēti apsūdz uzbrukumā austrāliešu fotogrāfam

Jauns.lv

Teilores Sviftas tēvs Skots Svifts pēc ballēšanās uz jahtas tiek apsūdzēts par uzbrukumu austrāliešu fotogrāfam.

Skots Svifts neilgi pēc Teilores “Eras” turnejas Austrālijas posma beigām tiek apsūdzēts uzbrukumā ''Matrix Media'' fotogrāfam Benam Makdonaldam.

Kā ziņo "Daily Mail", dziedātāja un viņas tēvs, kuru fani pazīst kā "Papa Swift", pēc viņas pēdējā šova ballējās uz superjahtas "Quantum".

Policijas ziņojumā teikts, ka ''Neytral Bay'' piestātnē, Sidnejā, 71 gadu vecs vīrietis, plkst. 2.30 otdienas rītā, iespējams, uzbrucis 51 gadu vecam vīrietim, kā rezultātā cietušais saņēmis sitienu pa seju.

Kā stāsta aculiecinieki, brīdī, kad kuģis piestājis krastā, Skots Svifts, iespējams, ieraudzījis, ka Makdonalds fotografē slavenības, un tas viņu pamatīgi sadusmojis.

Makdonalds laikrakstam "Daily Mail" stāsta - domājis, ka agresors ir apsargs, un bija ļoti pārsteigts, atklājot, ka tas ir popzvaigznes tētis. "23 gadu laikā es nekad neko tādu neesmu redzējis," stāsta fotogrāfs. 

Lai gan Makdonalds apgalvo, ka nezina, kāpēc Svifts viņam iesitis, viņš uzskata, ka dziedātājas tētis "kaut kādu iemeslu dēļ, nosprieda, ka viņam jāaizstāv sava meita."

Fotogrāfs apgalvo, ka Teilore Svifta izkāpa no laivas un devās pie apsardzes darbiniekiem, "kuri fotogrāfiem grūda sejā lietussargus".

SavukārtTeilores Sviftas komanda apgalvo, ka fotogrāfi ir bijuši "agresīvi", un konflikts saasinājies, jo fotogrāfs "draudēja iemest ūdenī vienu no viņu apsardzes darbiniecēm". "Divas personas agresīvi spiedās uz Teilores pusi, satvēra viņas drošības dienesta darbinieci un draudēja iemest ūdenī".

Makdonalds šo paziņojumu noraida kā "pilnīgas muļķības", uzsverot, ka strīds tika fiksēts kamerās un neliecina, ka fotogrāfi rīkojās agresīvi.

Par notikušo ir sākta izmeklēšana.