foto: Vida Press
Princese Ketrīna un karalis Čārlzs pēc operācijas pametuši slimnīcas
Karalis Čārlzs un Princese Ketrīna.
Pasaulē
2024. gada 29. janvāris, 21:00

Princese Ketrīna un karalis Čārlzs pēc operācijas pametuši slimnīcas

Jauns.lv

Velsas princese ir izrakstīta no privātās Londonas slimnīcas un atgriezusies mājās, lai turpinātu atveseļošanos pēc vēdera dobuma operācijas. Tikai pusstundu vēlāk pils paziņoja, ka karalis Čārlzs III ir pametis privāto Londonas slimnīcu pēc tam, kad viņam tika veikta "koriģējoša procedūra" palielinātas prostatas dēļ.

Čārlzs tika uzņemts tajā pašā slimnīcā piektdien, lai veiktu procedūru prostatas stāvokļa ārstēšanai, ko karaļnama amatpersonas raksturoja kā labdabīgu.

Karalis nolēma iepriekš paziņot par operāciju, lai mudinātu arī citus vīriešus pārbaudīt prostatu.

75 gadus vecajam monarham labdabīga slimība tika diagnosticēta 17. janvārī pēc tam, kad viņš izjuta simptomus. Pirms procedūras, kas tika pabeigta piektdienas pēcpusdienā, viņš atcēla pasākumus un tika aicināts atpūsties.

Princese Keita Midltone atveseļošanās procesā gūst labus panākumus, pirmdien paziņoja viņas birojs Kensingtonas pilī. Prinča Viljama sievai 16. janvārī tika veikta plānota operācija.

42 gadus vecā princese ir atcēlusi savas publiskās uzstāšanās līdz Lieldienām.

"Princis un princese vēlas pateikties visai Londonas klīnikas komandai, īpaši uzticīgajam medmāsu personālam, par viņu rūpēm," norādīja pils. 

"Velsas princese vēlas atvainoties visiem, kurus tas skar, par to, ka viņai nākas atlikt savas gaidāmās saistības. Viņa ar nepacietību gaida, kad pēc iespējas ātrāk varēs atsākt darbu," viņi piebilda.