foto: Gorodenkoff/Shutterstock
Spānijā sieviete saderinājusies ar hologrammu; kāzas plānotas šovasar
Attēlam ir ilustratīva nozīme.
Pasaulē
2024. gada 3. janvāris, 10:05

Spānijā sieviete saderinājusies ar hologrammu; kāzas plānotas šovasar

Jauns.lv

Barselonas daudznozaru māksliniece Alīsija Framisa būs pirmā sieviete, kas apprecēs mākslīgā intelekta radītu hologrammu ceremonijā, kas šovasar notiks "Depot Boijmans Van Beuningen" muzejā Roterdamā.

Iedomājieties partneri, kurš vienmēr ir blakus, kad jums ir vajadzīgs, bet kurš nekad jūs  neapskauj vai neizrāda jebkāda veida simpātijas, kas saistītas ar vismazāko fizisko kontaktu.

Kāds, ar kuru jūs saista "romantiska saikne", kurš iesaistās garās debatēs, kas jūs dziļi intelektuāli stimulē, bet kurš nekad nesniegs palīdzīgu roku, lai nomainītu spuldzīti vai palīdzētu nest iepirkumu maisiņus.

Negaidiet, ka viņš nomazgās traukus, atvērts durvis viesim vai palīdzēs piecelties. No otras puses, jūs varat rēķināties ar viņa pastāvīgu klātbūtni, un viņš nekad netraucēs jūsu miegu ar savu krākšanu.

Iespējams, šis apraksts daudziem neatbilst ideālajām attiecībām, taču tas iemieso mīlestību no citas dimensijas.

Spāņu māksliniecei Alisijai Framisai būs tas neparastais gods būt pirmajai sievietei, kas teiks "jā" virtuālam partnerim; izsmalcinātai hologrammai, ko viņa pati radījusi un kas pielāgota, lai "apmierinātu visas viņas emocionālās vajadzības".

Tēmas