foto: AFP/Scanpix
Itālijas premjerministres pacietības mērs ir pilns — šķiras no sava skandalozā partnera
Džordža Meloni un Andrea Džambruno
Pasaulē
2023. gada 20. oktobris, 19:39

Itālijas premjerministres pacietības mērs ir pilns — šķiras no sava skandalozā partnera

Jauns.lv

Itālijas premjerministre Džordža Meloni paziņojusi par šķiršanos no sava ilggadējā partnera, televīzijas personības Andreas Džambruno. Premjeres paziņojums publicēts sociālajos tīklos īsu brīdi pēc partnera kārtējā pikantā skandāla.

“Manas attiecības ar Andrea Džambruno, kas ilga gandrīz 10 gadus, noslēdzas šeit,” viņa paziņoja sociālajos tīklos. “Es viņam pateicos par brīnišķīgajiem kopā pavadītajiem gadiem, par pārvarētajām grūtībām un par to, ka viņš man dāvāja pašu galveno manā dzīvē — mūsu meitu Džinevru. Mūsu ceļi kādu laiku jau pašķīrās, un pienācis laiks to atzīt,” raksta premjerministre.

Itālijas pirmā sieviete premjerministre pauda pārliecību, ka problēmas privātajā dzīvē neietekmēs viņas politisko karjeru. 

Meloni paziņojums par šķiršanos noticis drīz pēc tam, kad internetā izplatījās divi ieraksti par viņas partnera vulgāriem un nepiedienīgiem izteikumiem ārpus ētera, lakstojoties ap kolēģi. Pirmajā ierakstā viņš žēlojas par savas frizūras kritizēšanu, pieskarās savām intīmajām vietām un vaicā savai kolēģei: “Kādēļ gan es tevi nesatiku agrāk?”. Citā ierakstā viņš lielās savai kolēģei par savām mīlas dēkām un norāda, ka sievietes var ar viņu strādāt kopā, ja piekrīt grupveida seksam. “Sarīkosim seksu trijatā, pat četratā,” viņš saka.

Šovasar Džambruno publiski paziņoja, ka sievietēm “nevajag piedzeries”, ja viņas vēlas izvairīties no seksuālas vardarbības. “Ja ej uz dančiem, tev ir visas tiesības piedzerties — tur nevajadzētu būt nekādiem pārpratumiem un nekādām problēmām — taču, ka nepiedzersies un nezaudēsi sajēgu, tas tu varētu izvairīties no noteiktām problēmām un nenokļūtu vilka ķetnās,” viņš izteicās.

To viņš teica, komentējot vairākas Itālijā sašutumu izraisījušās izvarošanas lietas. Toreiz Meloni viņu aizstāvēja, taisnojoties, ka viņa “pārsteidzīgos” izteikumus nepareizi saprata.

46 gadus vecā Meloni un 42 gadus vecais Džambruno satikās televīzijas studijā 2014. gadā. Viņiem ir 7 gadus veca meita Džinerva.