foto: unsplash.com
Gandrīz kā Romeo un Džuljeta — jauniešu kāzas Indijā noslēdzas nelāgi
Pasaulē
2023. gada 7. jūnijs, 12:25

Gandrīz kā Romeo un Džuljeta — jauniešu kāzas Indijā noslēdzas nelāgi

Jauns.lv

Ar traģēdiju noslēgušās kāzas Indijas Utarpradēšas štatā, kāzu viesiem nākamajā rītā atrodot abus jaunlaulātos mirušus, vēsta “India Today”.

22 gadus vecais Prataps Jadavs apprecēja 20 gadus veco Pušpu Devi un pēc kāzu ceremonijas pāris devās uz savu istabu, taču no rīta abus atrada mirušus. Autopsijā noskaidrojās, ka abi jaunieši miruši kāzu naktī no sirdslēkmes. Vietējie mediji vēsta, ka istabā, kurā jaunlaulātie pavadīja kāzu nakti, nedarbojās ventilācija.

Abus jaunlaulātos kopā kremēja Pratapa dzimtajā ciemā.

Šīs nav vienīgās traģiskās kāzas Indijā pēdējo nedēļu laikā. Maija vidū vietējie plašsaziņas līdzekļi ziņoja par jaunlaulāto ķildu Madhja Pradēšas štatā, kad saniknotais 21 gadus vecais līgavainis kāzu iedzēra indi un ceremonijas laikā par to informēja 20 gadus veco līgavu, kura atbildēja ar to pašu. Slimnīcā līgavaini glābt neizdevās, bet līgava kritiskā stāvoklī tika pieslēgta dzīvības uzturēšanas sistēmai.

Toreiz līgavaiņa ģimenes locekļi apgalvoja, ka sieviete jau labu laiku uzmācīgi pieprasīja viņu precēt, bet tad, kad vīrietis bija lūdzis kāzas atlikt uz diviem gadiem, lai virzītu savu karjeru, sieviete iesniedza sūdzību policijā.

Tēmas