foto: AP/Scanpix
Medvedevs nevar izlemt, vai Zelenskis jānogalina vai tomēr viņš izdarīs pašnāvību
Dmitrijs Medvedevs ar patriarhu Kirilu vēro, kā Uzvaras parādē draudīgi aizripo vienīgais tanks
Pasaulē
2023. gada 12. maijs, 14:45

Medvedevs nevar izlemt, vai Zelenskis jānogalina vai tomēr viņš izdarīs pašnāvību

Jauns.lv

Ukrainas prezidents var izdarīt pašnāvību gluži tāpat kā nacistiskās Vācijas fīrers Ādolfs Hitlers, kārtējo diplomātijas pērli izspiedis Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs.

Viņa sašutumu izraisījusi Zelenska intervija BBC, kurā Krievijas vadībai esot paredzēts nelabs gals.

“Zaļā tērpies mērglis novēlēja nāvi visiem Kremlī. Turklāt ne savām rokām,” savā “Telegram” kanālā zibeņus met Medvedevs, kura lamu pilnās tirādes kopš Krievijas invāzijas sākuma būtu pelnījušas psihiatru ievērību. “Narkomānam Kijivā ir iespēja atņirgties tieši ar savām rokām. Nosprāgt, izdarot gļēvulīgu pašnāvību. Kā Hitleram, sarijoties suņu indi."

Pēc maija sākumā notikušajiem dronu uzbrukumiem Kremlim Medvedevs, tāpat kā dažādu izmēru propagandisti histērijā gandrīz vai vārtījās pa grīdu ar putām uz lūpām, pieprasot Ukrainas prezidenta likvidēšanu.

“Pēc šodienas terora aktiem nav atlikuši nekādi varianti, kā vien fiziski likvidēt zelenski [ar mazo burtu — red. piezīme.] un viņa kliķi,” toreiz paziņoja kādreizējais "liberālis", kurš savos izteikumos pastāvīgi cenšas piepūsties līdz "SS reihsfīrera" izmēriem. “Viņš nav vajadzīgs pat bezierunu kapitulācijas akta parakstīšanai. Kā zināms, arī Hitlers to neparakstīja. Vienmēr atradīsies kāds zicprezidenta, admirāļa Dēnica tipa aizvietotājs.”