Enerģiskais Medvedevs jau ķēries pie ASV dalīšanas
Medvedevs biedē Ameriku (ekrānuzņēmums)
Pasaulē
2023. gada 25. aprīlis, 13:16

Enerģiskais Medvedevs jau ķēries pie ASV dalīšanas

Jauns.lv

Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs vairs nesamierinās ar Ukrainas iznīcinātāja vai Polijas sadalītāja lomu, viņš jau ķēries klāt ASV, paredzot tai sabrukšanu un atsevišķu štatu atdalīšanos.

Šādā gadījumā viņš "jutīšot līdz Teksasai", Medvedevs paziņoja uzstāšanās laikā federālajā apgaismības maratonā "Znaņije". Viņš uzskata, ka stāvoklis ASV attīstās pēc traģifarsa likumiem, kas var pārvērsties balagānā.

Runājot par ASV, jurists Medvedevs saviem klausītājiem parādīja savu pilnīgo nekompetenci, kad par potenciālo ASV prezidentu nosauca miljardieri Īlonu Masku. "ASV prezidenta vēlēšanu gaitā uzvaru var izcīnīt cilvēks, kuram ir daudz lielāka autoritāte nekā tam pašam [Donaldam] Trampam un vēl jo vairāk [Džo] Baidenm. Kaut vai tas pats leģendārais Īlons [Masks]."

Acīmredzot, Ļeņingradas Valsts universitātes juridisko zinātņu kandidāts Medvedevs nav informēts, ka par ASV prezidentu var kļūt tikai persona, kurai kopš dzimšanas ir ASV pilsonība, bet Masks bija DĀR pilsonis, kurš ASV pilsonību ieguva 2002. gadā.