foto: REUTERS/SCANPIX
No apcietinājuma kļūdas dēļ izlaists vīrietis, kurš sašāva Lady Gaga suņu staidzinātāju
Popzvaigzne Lady Gaga
Pasaulē
2022. gada 20. jūlijs, 20:25

No apcietinājuma kļūdas dēļ izlaists vīrietis, kurš sašāva Lady Gaga suņu staidzinātāju

Jauns.lv

ASV tiek meklēts vīrietis, kurš kļūdas dēļ tika atbrīvots no apcietinājuma pēc tam, kad viņš 2021. gada februārī tika arestēts par slavenās amerikāņu dziedātājas Lady Gaga suņu staidzinātāja sašaušanu.

Par noderīgu informāciju, kas varētu palīdzēt atrast 19 gadus veco Džeimsu Hovardu Džeksonu, izsludināta 5000 ASV dolāru atlīdzība. 

Pret Džeksonu tika izvirzītas apsūdzības laupīšanā un slepkavības mēģinājumā, taču aprīlī, vairāk nekā gadu pēc apšaudes, pārrakstīšanās kļūdas dēļ viņš ticis kļūdaini atbrīvots. Vīrietis tiek meklēts jau vairāk nekā trīs mēnešus.

Lady Gaga parāda jauno kucēnu. Dziedātājai jau trešais franču buldogs

Popzvaigzne Lady Gaga paskaidro, ka viņas labākā draudzene kopš četru gadu vecuma Bo O’Konore iegādājusies sev kucēnu un viņas nav ...

gallery icon

Džeksons bija viens no pieciem cilvēkiem, kas tika arestēti saistībā ar apšaudi, kas notika pagājušā gada 24. februārī.

Raiens Fišers tobrīd pastaigājās ar popzvaigznes trīs franču buldogiem. Kādā brīdī pie viņa piebrauca baltas krāsas automašīna, no kuras izlēca un suņus centās nozagt divi vīrieši. Tai brīdī Džeksons izvilcis pistoli un raidījis šāvienus uz Fišeru. 

Fišers tika nogādāts slimnīcā, kur veiksmīgi atveseļojies. Arī suņi atgūti.

Pats cietušais Fišers vietnē "Instagram" norādījis, ka ir "dziļi noraizējies par notikumiem, kas noveduši līdz uzbrucēja atbrīvošanai".

"Esmu pārliecināts, ka tiesībaizsardzības iestādes kļūdu novērsīs," viņš raksta. "Es lūdzu Džeksona kungu padoties varas iestādēm, lai pret mani pastrādātā nozieguma atrisināšana noritētu pēc ierastās gaitas neatkarīgi no tiesas lēmuma."

Dziedātājas Lady Gaga māja

Popzvaigznei Lady Gaga pieder 23 miljonus dolāru vērts īpašums Malibu.

gallery icon

Lady Gaga dodas uz veikalu zirga mugurā

Šo balto zirgu dziedātājai Lady Gaga 2015. gada Ziemassvētkos uzdāvinājusi viņas ierakstu kompānija. Nesen popzvaigzne nolēmusi zirga mugurā doties uz ...

gallery icon