foto: AP/Scanpix
Šausmīgāk nekā filmās: Vācijā tiesā elektriķi par baisa "pakalpojuma" sniegšanu
66 gadus vecais elektriķis sacīja, ka veicis procedūras pēc vīriešu pieprasījuma.
Pasaulē
2021. gada 30. oktobris, 05:22

Šausmīgāk nekā filmās: Vācijā tiesā elektriķi par baisa "pakalpojuma" sniegšanu

Jauns.lv

Kāds vācu elektriķis tiek tiesāts par vīrieša slepkavību un vairāku citu sakropļošanu, veicot pretlikumīgas dzimumorgānu operācijas, vēsta "Independent".

66 gadus vecais tiesā Minhenē ceturtdien sacīja, ka viņš veicis procedūras vīriešiem pēc viņu pieprasījuma. Atbildētājs, kura vārds netiek atklāts, apgalvoja, ka viņš sākotnēji piedāvājis seksuālos pakalpojumus sadomazohisma tīmekļa vietnē, lai nopelnītu naudu parādu dzēšanai.

Vēlāk vīrietis paplašinājis savu repertuāru, veicot operācijas uz sava virtuves galda, stāstot upuriem, ka viņš ir apmācīts medicīnas profesionālis, vēsta Vācijas ziņu aģentūra DPA.

Apsūdzētais tiesai sacīja, ka laika posmā no 2018. gada jūlija līdz 2020. gada martam viņš kastrēja vai daļēji amputēja dzimumlocekli astoņiem vīriešiem.

Taču viņš noliedza atbildību par viena vīrieša nāvi, kurš nomira vairākas dienas pēc tam, kad tiesājamais veica viņam procedūru.

Prokurori apsūdzēja vīrieti slepkavībā, jo viņš nav izsaucis palīdzību, kā rezultātā cilvēks miris, kā arī nodarījis bīstamus miesas bojājumus citiem.

Tēmas