Pasaulē
2021. gada 6. oktobris, 14:05

Indijā leopards mājas pagalmā uzbrūk sievietei, kura brīnumainā kārtā izglābjas

Jauns.lv

Indijas pilsētā Mahārāštrā nesen notika biedējošs atgadījums. 55 gadus vecā Nirmaladevi Singha gāja vakara pastaigā. Sieviete pārvietojas ar grūtībām, tāpēc viņai līdzi bija spieķis. Vecmāmiņa devās ieelpot svaigu gaisu un apsēdās uz lieveņa, nepamanot, ka tumsas aizsegā viņu vēro plēsējs, vēsta "Lad Bible".

Dzīvnieks nelaida garām iespēju un viņai uzbruka. Sieviete pēdējā brīdī sajuta briesmas un pagriezās, kas, iespējams, viņai izglāba dzīvību.

foto: Ekrānuzņēmums
Vēl mirklis, un leopards uzbruks sievietei.

Plēsēja nagi skāra sievietes kaklu, un viņa nokrita uz sāniem, kliedzot un lūdzot palīdzību. Pēc tam Singha satvēra nūju un sāka ar to sist leopardam, kurš, negaidījis tādu pretošanos, nolēma atkāpties.

Pēc mirkļa pagalmā izskrēja arī sievietes radinieki, kuri viņai sniedza palīdzību un nogādāja slimnīcā. Mediķi aprūpēja sievietes brūces uz sejas, rokām, muguras un kājām, bet, par laimi, tās neradīja briesmas viņas dzīvībai. Pēdējā laikā leopardu uzbrukumi Indijā kļuvuši biežāki. Šis ir jau ceturtais gadījums pēdējās nedēļas laikā, kad plēsēji uzbrūk cilvēkiem, tāpēc varasiestādes uzstādījušas novērošanas kameras.

Tēmas