2021. gada 13. septembris, 10:17

VIDEO: nervus kutinošs brīdis Maiami stadionā, futbola faniem glābjot krītošu kaķi

Jauns.lv

Par aculieciniekiem pavisam neierastam skatam nedēļas nogalē kļuva Maiami "Hard Rock" stadiona apmeklētāji. Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) amerikāņu futbola spēles laikā starp "University of Miami Hurricanes" un "Appalachian State Mountaineers" tika pamanīts kaķis, kurš karājās no augšējā balkona.

Nav skaidrs, kā kaķis tur nonācis, bet notikušo iemūžinājuši daudz klātesošo.

Uzfilmētajos materiālos redzams, kā pūlis seko līdzi teju katrai kaķa kustībai. Dzīvnieks cenšas noturēties pēc iespējas ilgāk, līdz tomēr krīt, bet viņa kritienu mīkstina izstiepts Amerikas karogs.

Amerikāņu futbola fans Kreigs Kromers un viņa sieva Kimberlija "The Miami Herald" pastāstījuši, ka vienmēr uz spēlēm ņem līdzi ASV karogu, lai pārvilktu to virs margām priekšā viņu sēdvietām. Saprotot, ka kaķis noteikti kritīs, metušies to izstiept.

Netiek precizēts, vai kaķis guvis kādas traumas, bet video redzams, ka pēc kaķa šķietami veiksmīgā kritiena tas tiek paņemts rokās un atrādīts pūlim, kas priekā gavilē. Vēlāk stadiona apsardzes darbinieki paņēmuši dzīvnieku un aizveduši to prom.