"Neiespējamās misijas 7" filmēšanas laikā no klints nobrauc lokomotīve

Radot visai iespaidīgu skatu, 20. augustā “Neiespējamās misijas 7” filmēšanas laikā Lielbritānijā, Dārbišīrā no klints nobrauca tvaika lokomotīve.

gallery icon
19
Pasaulē
2021. gada 26. augusts, 12:42

FOTO: "Neiespējamās misijas 7" filmēšanas laikā no klints nobrauc lokomotīve

Jauns.lv

Radot visai iespaidīgu skatu, pagājušajā piektdienā “Neiespējamās misijas 7” filmēšanas laikā Lielbritānijā, Dārbišīrā no klints nobrauca tvaika lokomotīve.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc vairākiem pārtraukumiem pandēmijas dēļ, “Neiespējamās misijas” septītās daļas filmēšana tika atsākta pagājušajā mēnesī. Ainas laukuma izveide noritēja vairāku mēnešu garumā, pati aina tika filmēta tik vienreiz.

Bildes no piektdienas filmēšanas rada priekšstatu par topošās filmas dramatiskumu. Fotogrāfiju autors laikrakstam “The Derbyshire Times” stāstīja, ka pats galvenās lomas atveidotājs Toms Krūzs iespaidīgā notikuma brīdī esot atradies melnā helikopterā virs lokomotīves.

Toms Krūzs ir slavens ar to, ka bīstamo ainu filmēšanas procesā viņš neizmanto dubultnieku, bet gan piedalās pats. Jaunākās filmas pirmizrāde gaidāma 2022. gada maijā un tajā piedalīsies tādi aktieri kā Saimons Pegs, Rebeka Fērgusone un Vanesa Kirbija.