foto: Facebook
Smagi slims students piepilda savu pēdējo vēlēšanos – apprecas ar mīļoto
Radinieki dažu stundu laikā saorganizēja Ouena un Sāras kāzu svinības.
Pasaulē
2021. gada 29. marts, 12:53

Smagi slims students piepilda savu pēdējo vēlēšanos – apprecas ar mīļoto

Jauns.lv

20 gadus vecā studenta, kuram bija atlicis dzīvot tikai dažas dienas, ģimene sarīkoja kāzu ceremoniju. Ouens Koplends no Liverpūles lūdza savas draudzenes roku pēc tam, kad viņam tika diagnosticēts smadzeņu audzējs. Neskatoties uz visiem centieniem, četru mēnešu laikā puisis izmainījās līdz nepazīšanai, un ārsti atzina, ka viņi ir bezspēcīgi, vēsta "Daily Mail".

Ouena traģiskais stāsts aizsākās ar pastāvīgām galvassāpēm. Pēc mēneša mediķi noteica viņam šausminošu diagnozi un veica steidzamu operāciju, tomēr audzējs izpletās uz mugurkaulu, bet vēlāk sāka spiest uz smadzeņu stumbra, palēninot puiša sirdsdarbību. Ārstiem nācās atzīt, ka Ouens nodzīvos ne ilgāk kā nedēļu, tāpēc nosūtīja pacientu mājās. Pēdējais, ko viņš pirms nāves vēlējās, bija apprecēties ar mīļoto Sāru. Puisis ar meiteni tikās jau divus gadus.

Ouena un Sāras kāzas var noskatīties šeit.

Radinieki nieka divu stundu laikā noorganizēja kāzas ar ziediem un dzīvo mūziku. Nepieceļoties no slimības gultas, Ouens līksmoja kopā ar visiem, neizrādot, ka nejūtas labi. Vēlāk viņš intervijā pavēstīja aizkustinošu runu.

foto: Facebook
Ouens pirms smagās diagnozes un pēc tās, kopā ar savu mīļoto Sāru.

"Es uztvēru savu ģimeni kā pašsaprotamu, bet viņi manis labā tik daudz darīja. Zinu, ka jūs mani nekad nepametīsies, un es jūs mīlu. Cenšos domāt par labām lietām, un visas šīs domas lieku cīņā pret audzēju. Jā, zāļu nav, bet, ja man dzīvot būs atlicis vēl divas nedēļas, es tās nodzīvošu ar prieku. Es tikai vēlos sajusties labāk," paziņoja Ouens Vilsons.

Tēmas