foto: Ekrānuzņēmums
Sirdi plosošs VIDEO: kucēns atrok sava brālīša kapu, nespējot samierināties ar viņa pāragro nāvi
Kucēns pie sava mirušā brālīša kapavietas.
Pasaulē
2020. gada 30. novembris, 17:10

Sirdi plosošs VIDEO: kucēns atrok sava brālīša kapu, nespējot samierināties ar viņa pāragro nāvi

Jauns.lv

Pirms dažiem mēnešiem Ķīnas pilsētas Siaņas iedzīvotājs no patversmes paņēma divus suņus. Suņi viens bez otra nevarēja iedomāties savu dzīvi, bet, kad viens no viņiem gāja bojā, otrs kucēns nespēja to pieņemt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ķīnas sociālajos tīklos ievērību guvis video, kas spēj salauzt ikviena sirdi. Saimnieks iemūžinājis sirdi plosošu brīdi, kad viņa sešus mēnešus vecais Argentīnas dogs atrok sava brāļa kapavietu un mēģina viņu uzmodināt, lai paspēlētos kā vecajos labajos laikos.

foto: Ekrānuzņēmums
Kucēns pie sava mirušā brālīša kapavietas.

Pagājušās nedēļas sākumā ķīnietis Tongs aizmirsa aizvērt vārtus. Suns aizbēga no mājām un pakļuva zem auto riteņiem. Par notikušo vīrietis uzzināja tikai nākamajā rītā, tāpēc izglābt cietušo suni neizdevās. Kucēns tika apglabāts tajā pašā dienā. Tomēr viņa brālītis, kas uzaudzis kopā, nespēja iedomāties savu turpmāko dzīvi bez sava astainā drauga. Neizturējis šādu notikumu pavērsienu, suns sācis atrakt mirušā brālīša kapavietu, vēsta "Pear".

Lai arī sunim brāļa nāve ir liels zaudējums, viņa saimniekam, kurš dzīvnieku jau paspēja iemīlēt, neklājas vieglāk. Suņa veltīgie mēģinājumi pamodināt mirušo brālīti Tongu sarūgtina vēl vairāk.

"Apsargs man atnesa suņa līķi. Es izraku bedri, lai viņu apglabātu. Otrs suns tajā ielēca un sāka rakt ārā savu brāli. Tas mani satrieca," stāsta Tongs.

Tēmas