foto: Soctīkli
Eksperti nav spējuši noteikt sadalītā ukraiņu repera Kartraita nāves cēloni, jo sieva pārāk labi "sakopusi"
Endijam Kartraitam bija 30 gadi.
Pasaulē
2020. gada 23. oktobris, 15:33

Eksperti nav spējuši noteikt sadalītā ukraiņu repera Kartraita nāves cēloni, jo sieva pārāk labi "sakopusi"

Jauns.lv

Kriminālisti nespēja noteikt tiešu repera Endija Kartraita nāves cēloni, kura slepkavībā un ķermeņa sadalīšanā aizdomās tiek turēta viņa sieva Marija Kohala.

Tiesībaizsardzības aģentūrā Krievijas medijiem atklājuši, ka eksperti nav spējuši atrast pavedienus, jo ķermeni ticis sadalīts, bet daži orgāni izmazgāti veļasmašīnā.

Izmeklētāji biomateriālus nosūtījuši uz citu ekspertīzes nodaļu, kas specializējusies ļoti sarežģītu gadījumu atklāšanā.

foto: Ekrānuzņēmums
Policijas aizzīmogotās dzīvokļa durvis, kur notika šausminošie notikumi.

Jauns.lv jau vēstīja, ka repera Endija Kartraita līķis Sanktpēterburgas dzīvoklī tika atrasts 29.jūlija vakarā. Viņa sieva Marija Kohala sākotnēji apgalvoja, ka vīra līķi zāģējusi četras dienas, bet vēlāk izrādījās, ka to paveikusi vienā naktī.

Sieva apgalvoja, ka vīrs miris no narkotiku pārdozēšanas. Tā kā sieviete nevēlējās apkaunot vīra piemiņu, viņa nolēma sadalīt ķermeni un pēcāk izmest purvā. Vēlāk sieviete savu rīcību skaidroja ar bailēm par meitu, jo kā gādīga māte nav vēlējusies, lai bērns redz mirušu tēti.

foto: Soctīkli
Marija Kohala sacīja, ka nerīkojās viena, jo sadalīt vīra ķermeni palīdzējusi viņas māte.

Tomēr reperim veiktais narkotiku tests šādu versiju noraida. Vēlāk parādījās informācija, ka mūziķis vēlējies šķirties un uzsākt kopdzīvi ar savu jauno mīlestību, kas arī varēja kļūt par pastrādātā nozieguma motīvu. Kartraita sievasmāte tiek turēta aizdomās kā mūziķa slepkavības līdzdalībniece. Izmeklētāji uzskata, ka sieviete palīdzējusi savai meitai sadalīt Kartraita ķermeni.

Mūziķis Aleksandrs Juško vairāk pazīstams ar skatuves vārdu Endijs Kartraits. Viņam bija 30 gadi. Viņš vairāk pazīstams ar saviem repa dueļiem uz "Versus" skatuves. Viena no populārākajām bija viņa divkauja ar reperi Obe 1 Kanobe (īstajā vārdā Ņikita Kanobovičs).