foto: Twitter
Vīrietis pēc 53 gadiem brīnumaini atrod izlaiduma vakarā pazaudētu gredzenu
69 gadus vecais Stīvs Rovels ar savu izlaiduma vakara gredzenu.
Pasaulē
2020. gada 19. oktobris, 16:21

Vīrietis pēc 53 gadiem brīnumaini atrod izlaiduma vakarā pazaudētu gredzenu

Jauns.lv

Amerikas pilsētiņas Baringtonas iedzīvotāja atrada sava vīra gredzenu, kuru viņš nebija redzējis vairāk nekā pusgadsimtu, tomēr, ne bez palīdzības.

1967. gadā Stīvs Rovels, kuram tobrīd bija tikai 16 gadi, vietējā dīķī mētāja akmeņus. Šīs nodarbes laikā pusaudzis pazaudēja gredzenu, kas viņam speciāli tika nopirkts izlaiduma vakaram. Puisis pat necerēja atrast rotu, tāpēc devās mājās. Pēc vairākiem gadiem vīrietis savai sievai Keitijai atklāja skumjo stāstu, kas saistīts ar vietējo dīķi.

Sieviete bija pārsteigta, ka Stīvs tik viegli padevies un nav pat mēģinājis gredzenu atrast. Nesen, pēc 31 gadu ilgas laulības, Keitija nolēma iepriecināt vīru un atrast viņa gredzenu. Viņa lūdza palīdzību meitai un viņas draugam, kuram ir metāla detektors, lai visi kopā dotos uz dīķi.

"Vīrs devās mums līdzi un parādīja to vietu, kur viņš pazaudēja gredzenu. Pēc tam viņš aizgāja skatīties futbolu," stāsta Keitija.

Izrādījās, ka gadu gaitā dīķis kļuvis manāmi seklāks. Iepriekšējo divu metru vietā tā dziļums tagad sasniedz vien 120 centimetrus. Tas nāca par labu kārotā gredzena meklējumiem.

Pēc vairāku stundu ilgas un rūpīgas meklēšanas Keitija ar palīgiem atrada Stīva gredzenu. Fotogrāfijā redzamā vīrieša laimīgā seja runā pati par sevi. Tiesa gan, gadu gaitā vīrietis, kuram tagad ir 69 gadi, ir mainījies. Viņš pat nevar pilnībā uzvilkt gredzenu, vēsta "Boston.com".

"ES viņam teicu: dārgais, varbūt tas no ūdens vienkārši sarucis," jokoja Stīva sieva.

Tēmas