foto: Instagram
Kā tiesnese pasludina bargus sodus, bet noziedzniekiem labāk neredzēt viņas "Instagram" saturu
Apskatot attēlus, būtu grūti uzminēt ar ko Viviana patiesībā pelna iztiku.
Pasaulē
2020. gada 5. oktobris, 13:12

Kā tiesnese pasludina bargus sodus, bet noziedzniekiem labāk neredzēt viņas "Instagram" saturu

Jauns.lv

Daudzi sociālo tīklu lietotāji nekad neuzminētu, kādā profesijā strādā šī koķeto "Instagram" foto īpašniece. Ar šīs sievietes atklātību sacensties spētu vien retais.

Viviana Polanija Franko no Kolumbijas pilsētas Kukutas tiesu sistēmā strādā jau 14 gadus. Viņa ir juriste, konstitūciju lietu speciāliste un tiesnese, kura noziedzniekiem pasludina bargus sodus. Tomēr viņai ir arī kāda cita, noslēpumaina puse.

foto: Instagram
Vivianas ķermeni klātj 35 tetovējumi.

Skarbā skaistule aizraujas ar sportu un krosfitu, izveidojot arī "Instagram" kontu, kurā padižoties ar saviem sasniegumiem. Vivianas sociālā tīkla lapā ir ne tikai video no treniņiem, bet arī visai atklātas fotogrāfijas. Meitene demonstrē atkailinātas krūtis, iespaidīgus muskuļus un 35 tetovējumus, kas izkaisīti pa visu ķermeni.

Pikantie kadri viņas kontam piesaistījuši arvien vairāk cilvēku. Šobrīd viņai ir jau 91 tūkstotis sekotāju. Viviana no dažādiem modes zīmoliem saņem piedāvājumus reklamēt apakšveļu, vēsta "Daily Star".

foto: Instagram
Šie attēli Vivianai sagādājuši kā patīkamus, tā arī nepatīkamus mirkļus.

Tomēr ne visiem patīk viņas hobijs. Šobrīd pret Vivianu sākta izmeklēšana, jo viņa tiek turēta aizdomās par sabiedrības uzticības mazināšanu tiesu sistēmai. Tomēr tas, kādas tieši sievietes izdarības izraisījušas vadības neapmierinātību, netiek norādīts. Šobrīd arī viņas "Instagram" konts ir slēgts.