foto: Federico Meneghetti/Scanpix
Itālijā tūristiem piedāvā bez maksas atpūsties ekskluzīvās villās. Ir tikai viens nosacījums
Molizē.
Pasaulē
2020. gada 29. jūnijs, 04:25

Itālijā tūristiem piedāvā bez maksas atpūsties ekskluzīvās villās. Ir tikai viens nosacījums

Jauns.lv

Itālijas reģionā Molīzē tūristiem tiek piedāvāta iespēja pilnībā bez maksas atpūsties vietējās villās un mājās ar vairākām guļamistabām. Molizē atrodas divu stundu braucienā no Romas.

Atpūtnieki nedēļu varēs varēs mitināties tukšās mājās un villās ar vairākām guļamistabām, vēsta "The Sun". Lai veicinātu tūrisma nozari, Molizē varasiestādes nolēmušas aizsākt īpašu akciju ar nosaukumu "Regalati il Molise" jeb "Uzdāviniet sev Molizē".

Šī iniciatīva paredz tūristiem 40 bezmaksas ceļojumus laika posmā no 4. jūlija līdz 3. oktobrim. Lai nokļūtu veiksminieku kārtā, nepieciešams aizpildīt speciālu anketu itāļu valodā un obligāti norādīt, kāpēc vēlaties doties atpūtas braucienā uz Molizē.

Itālija parāda iespējamo restorānu nākotni pēc pandēmijas

Līdz ar vairāku ierobežojumu atcelšanu, Itālijā darbu atkal var atsākt restorāni. Tiesa, pagaidām ēdienu drīkst pārdot tikai līdzņemšanai, tomēr daudzas ...

gallery icon

"Šie ir skaisti, bet tukši lauki, kuros nav tūristiem paredzētu mājvietu. Tāpēc mēs domājām: kā varētu iedrošināt cilvēkus uz šejieni atbraukt grūtā laikā, kad tūrisms atrodas īpaši zemā līmenī," pastāstījis vietējais iedzīvotājs Enco Luongo.

Viņš norāda, ka apārtnē dzīvo vien 305 tūkstoši iedzīvotāju, bet daudzi ļaudis devušies uz "bagātākiem" reģioniem un viņu mājas paliek tukšas. 

Tēmas