foto: Publicitātes foto
Lielbritānijā tirgo elektronisku amuletu pret 5G stariem
Veikli darboņi apgalvo, ka šis verķis par 376 eiro ietver lietotāju no nāves stariem drošā burbulī.
Pasaulē
2020. gada 15. jūnijs, 04:45

Lielbritānijā tirgo elektronisku amuletu pret 5G stariem

Kas Jauns Avīze

Lielbritānijā jau nopērkama ierīce, kas neitralizē 5G starojumu – tehniski bezjēdzīgāka par folijas cepurīti, taču baiļu apmātajiem par 339 mārciņām (376 eiro) rada vismaz drošības izjūtu.

Ražotāji apgalvo, ka šis verķis, kas atgādina parastu zibatmiņu, darbojas ar “kvantu oscilāciju” un, pateicoties “portatīvam hologrāfiskam katalizatora nanoslānim, aizsargā māju un ģimeni”. Tas “sabalansē un pārdala kaitīgās frekvences, kas rodas no elektriskās miglas, kuru ģenerē tādi aparāti kā klēpjdatori, bezvadu telefoni, Wi-Fi, planšetes utt.”. Nav tikai skaidrs, kā pēc šīs frekvenču pārdales aparāti turpina darboties.

Izmanto bailes

Jaunās paaudzes mobilo sakaru ieviešana Lielbritānijā sākās pagājušā gada vasarā, lauku apvidos tie pagaidām nav pieejami. Sazvērestības teoriju piekritēji apgalvo, ka šī tehnoloģija nogalina visu dzīvo, rada audzējus un pat aktivizē koronavīrusu. To tad arī izmanto veikli darboņi, tieši tāpat kā dažādu amuletu tirgotāji senākos laikos.

Ierīci 5GBioShield ieteicis izmantot arī Tobijs Hols, viens no Glastonberijas pilsētas padomes paspārnē izveidotās 5G komitejas locekļiem, kam jāvāc informācija par tehnoloģijas ietekmi uz veselību. Intervijā BBC Hols apgalvo, ka tagad guļ labāk un redz sapņus.

Izjauc un neko neatklāj

Kompānija Pen Test Partners izjauc un izpēta dažādas sadzīves elektroniskās ierīces, meklējot to vājās vietas, un izķidājusi arī "5GBioShield". Galvenā atšķirība no zibatmiņas – apaļa uzlīme.
“Mēs, protams, neesam 5G sistēmu kvantu fizikas eksperti, bet šī uzlīme ļoti atgādina tās, ko pārdod veselām lapām kancelejas veikalos, un katra maksā mazāk par peniju,” teic Kens Munro no "Pen Test Partners". Kopā ar kolēģi Filu Eveliju viņš gaidītās brīnumelektronikas vietā atrada vienīgi gaismas diodi.

Elektronisko amuletu izplata "BioShield Distribution". Firmas direktori Anna Grohovaļska un Valerio Lageca agrāk strādāja kompānijā Immortalis, kas tirgo bioloģiski aktīvu piedevu Klotho Formula – tā izraisot kvantu pārmaiņas DNS līmenī.

Apšaubāma komiteja

Atgriežoties pie pieminētās Glastonberijas komitejas – pēc pusgadu ilgas izpētes pilsētas padome atzina, ka ir pret 5G ieviešanu Lielbritānijā. Tikai der zināt – šo komiteju ir pametuši trīs locekļi, paziņojot, ka varu tajā pārņēmuši sazvērestību piekritēji. “Īstu zinātnisko analīzi nomainījušas baumas un sazvērestību teorijas,” paziņoja Deivids Sveins.

Lielbritānijas telekomunikāciju regulators "Ofcom" publicējis datus par nesen uzstādītiem 5G mastiem. Saskaņā ar mērījumiem, starojuma jauda veido mazu daļu no maksimāli pieļaujamā līmeņa.