foto: Shutterstock
Igaunijā notikusi apšaude pie benzīntanka; nogalināti 2 cilvēki
Pasaulē
2020. gada 7. jūnijs, 10:47

Igaunijā notikusi apšaude pie benzīntanka; nogalināti 2 cilvēki

Jauns.lv

Netālu no Pērnavas (Igaunijā) notikusi apšaude uz šosejas pie degvielas uzpildes stacijas "Olerex", ziņo Igaunijas mediji. 2 cilvēki bojā gājuši, ievainots 1 vīrietis un 2 bērni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sestdien ap pulksten 10 vakarā notikusi apšaude uz šosejas netālu no Lihulas "Olerex" degvielas uzpildes stacijas Pērnavas apgabalā. Divi cilvēki nogalināti. Policija aizdomās turamo ir apcietinājusi.

Vismaz vēl trīs cilvēki ir ievainoti, paziņoja policija.

Iespējamais šāvējs ir 32 gadus vecs, viņš aizturēts svētdien plkst. 00.40 pēc plašas policijas operācijas ap Lihulu.

Šāvējs bēdzis, bet vēlāk notverts. Viņš sākumā izraisījis avāriju, tad meties bēgt un pēc tam sācis šaut, vēstī sākotnējā informācija. 

Policija saņēmusi pirmo izsaukumu par to, ka Lihulas "Olerex" benzīntankā ap pulksten 9:40 vakarā vīrietis, kurš brauca ar Subaru, bija ietriecies divos transportlīdzekļos un sagāzis benzīntanka sienu.

Desmit minūtes vēlāk policija saņēma informāciju, ka kāds motocikla vadītājs, kurš bija redzējis negadījumu, seko aizdomās turamā Subaru. Pēc kāda laika sākās apšaudes.

Motocikla vadītājs tika nošauts un no gūtajām traumām notikuma vietā nomira. Aizdomās turamais šāvis arī uz vieglo automašīnu, kurā atradās četri cilvēki - vīrietis, sieviete un divi mazi bērni. Sieviete no gūtajām traumām nomira ātrās palīdzības automašīnā. Abi bērni, vecumā no trim līdz pieciem, un viņu tēvs patlaban atrodas ārstu aprūpē. ERR rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete bijusi bērnu vecmāmiņa.

Policija informē, ka mašīna vienkārši braukusi garām notikuma vietai un pasažieriem neesot bijis nekādas saistības ar iepriekšējiem notikumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās