foto: ZUMAPRESS.com
Cenšoties izrādīt rūpes, Melānija Trampa sakaitina sociālo tīklu lietotājus
ASV pirmā lēdija Melānija Trampa.
Pasaulē
2020. gada 30. maijs, 08:07

Cenšoties izrādīt rūpes, Melānija Trampa sakaitina sociālo tīklu lietotājus

Jauns.lv

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa, publicējot kādu ierakstu sociālajā tīklā “Twitter”, sakaitinājusi interneta lietotājus, kuri steidza aizrādīt, kritizēt un uzdot jautājumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trampa tviterī ierakstījusi, ka piedalījusies sanāksmē ar prezidentu Donaldu Trampu un citām atbildīgajām amatpersonām, kur pārrunāta 2020. gada viesuļvētru sezona, prognozes, kā arī paredzamie riski.

Pirmā lēdija aicinājusi cilvēkus pārliecināties, ka gan viņi, gan viņu ģimenes ir gatavi gaidāmajām stihijām. Šo ierakstu viņa ilustrējusi ar divām fotogrāfijām no Baltā nama Ovālā kabineta, kur redzams Tramps, dažādu iestāžu pārstāvji, kā arī pirmā lēdija, kura sēž līdzās prezidentam.

Lai arī nolūks bijis labs, cilvēki, pirmkārt, ievēroja, ka sanāksmē netiek valkātas sejas maskas, lai gan ASV ir viena no skartākajām Covid-19 valstīm, bet, otrkārt, steidza vaicāt, kāpēc Melānija Trampa vispār šajā sanāksmē piedalās.

“Jūs tagad esat prezidenta padomniece? Kāpēc jūs esat šajās sanāksmēs?” vaicāja kāds sociālo tīklu lietotājs, kamēr kāds cits piebilda: “Kāda ir jūsu kvalifikācija, kas ļauj piedalīties šādā sanāksmē?”

Tomēr ne visi bija kritiski noskaņoti. Daži amerikāņi pateicās pirmajai lēdijai, ka viņa iesaistījās un izrādīja interesi par šo pasākumu, ņemot vērā faktu, ka viesuļvētras ik gadu ASV rada lielus postījumus un atstāj bez pajumtes skarto reģionu iedzīvotājus.

Tiesa gan, jautājums, kāpēc pirmā lēdija piedalās šādā pasakumā, palika neatbildēts.

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās