foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: tik sirsnīgi kaimiņi Spānijā sagaida mājās no Covid-19 atveseļojušos kundzi
2020. gada 17. aprīlis, 06:54

VIDEO: tik sirsnīgi kaimiņi Spānijā sagaida mājās no Covid-19 atveseļojušos kundzi

Jauns.lv

Ar ļoti sirsnīgu un uzmundrinošu video dalījusies kāda Seviljas iedzīvotāja. Viņas māti, atbraucot no slimnīcas, sagaidīja no balkoniem un māju logiem gavilējoši kaimiņi, kuri priecājās par kundzes atlabšanu no Covid-19.

"Jā, viņa ir mana māte. Jā, viņa bija viena no tām, kuru inficēja šis sasodītais vīruss. Un jā, mēs to pieveicām," pie video, kas publicēts vietnē "Instagram", raksta video redzamās sievietes meita Terēza Lasso.

Sievietei izkāpjot no ambulances auto, kaimiņi sāk aplaudēt un uzmundrināt kundzi, kura neslēpj pārsteigumu par sirsnīgo sagaidīšanu.

Video uzņemts 5.aprīlī, Pūpolsvētdienā. Kā raksta Terēza, lai gan pandēmija šogad svētkus padarījusi nebaudāmus, viņai tomēr jāatzīst, ka mātes atlabšanas dēļ šī tomēr ir viena no labākajām Pūpolsvētdienām viņas dzīvē.

Terēzas māte slimnīcā pavadījusi 15 dienas.

Spānijā līdz ceturtdienai apstiprināti vairāk nekā 182 tūkstoši Covid-19 gadījumu. Lai gan tas ir vairāk nekā Itālijā (165 155), Spānijā ir mazāk mirušo - 19 130.

Ģimenes dzīve nelielā Itālijas pilsētiņā pandēmijas laikā

Itāļu skolotājs Marico Toniolo iemūžinājis savas ģimenes dzīvi pandēmijas laikā. Toniolo dzīvo kopā ar saviem vecvecākiem, sievu Kiaru un divgadīgo ...

gallery icon
46