foto: Pixabay
Krievijā pārdota privātmāja ar sievietes līķi zem dīvāna
Sievietes līķis zem dīvāna nogulējis vismaz trīs mēnešus./Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2019. gada 22. novembris, 12:16

Krievijā pārdota privātmāja ar sievietes līķi zem dīvāna

Jauns.lv

Krievijā, vienā no Krasnopoles rajona ciemiem privātmājā atrasta mirusi sieviete, kura pirms trīs mēnešiem nogalināta, vēsta “Korespondent.net”.

Mirstīgās atliekas uzietas brīdī, kad māja izrādīta potenciālajiem pircējiem. Mirušo sievieti atraduši kaimiņi, kuri pēc īpašnieka lūguma izrādījuši namu pircējiem.

Kad cilvēki iegājuši mājā, viņi sajutuši specifisku smaku. Līķi vīrietis bija paslēpis zem dīvāna vienā no istabām.

Lai gan sākotnēji nekas neesot liecinājis par to, ka sieviete būtu mirusi vardarbīgā nāvē, veikta ekspertīze. Speciālisti noskaidrojuši, ka sieviete mirusi no iekšējiem savainojumiem.

Aprunājoties ar vietējiem iedzīvotājiem, policija noskaidrojusi, ka 69 gadus vecā sieviete ar vīru māju nopirkuši pagājušajā gadā un abiem bijušas problēmas ar alkoholu.

Pāris bieži savā starpā strīdējies, tāpat kā ar citiem ciema iedzīvotājiem. Izrādījies, ka mājas īpašnieks iepriekš jau sodīts par slepkavību.

Pēc aizturēšanas vīrietis visu atzinis un pastāstījis, kā viss noticis. Atzīmējot Neatkarības dienu, pāris kā vienmēr iedzēris un sastrīdējies.

Vīrietis sievu piekāvis, licis nerādīties acīs un aizgājis gulēt. No rīta viņš atradis viņu mirušu.

Trīs dienas vēlāk viņš izdomājis sev alibi, pastāstot ciema iedzīvotājiem, ka sieva aizbraukusi pie radiniekiem, bet pēc tam devusies pie brāļa. 

Tēmas