foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Pirms vairākiem mēnešiem pazudušu amerikāņu modeli atrod tuksneša vidū iebetonētu kastē
Amerikāņu modele bija pazudusi kopš 2019. gada maija.
Pasaulē
2019. gada 17. oktobris, 15:14

Pirms vairākiem mēnešiem pazudušu amerikāņu modeli atrod tuksneša vidū iebetonētu kastē

Jauns.lv

24 gadus vecā amerikāņu modele Esmeralda Gonzalesa, kuras “Instagram” kontam sekoja vairāk nekā 300 tūkstošu cilvēku, pēc vairāk nekā piecus mēnešu ilgas pazušanas, atrasta mirusi Nevadas tuksnesī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sievietes līķis atradies koka kastē, kas pieliets ar cementu. Izmeklēšanā noskaidrots, ka Gonzalesas nāve iestājusies saindēšanās rezultātā, bet pirms tam viņu mēģināts nožņaugt.

Aizdomās par slepkavību aizturēts 45 gadus vecs bojāgājušās kaimiņš Kristofers Prestipino, kura mājas atradās 150 metrus no Gonzalesas mājas Lasvegasā, vēsta “Daily Mirror”.

Pēc izmeklētāju domām, slepkavības dienā Gonzalesa atradās Prestipino mājā. Viņš piedāvājis viņai amfetamīnu, bet pēc narkotiku lietošanas sieviete sākusi uzvesties neadekvāti.

Tas, iespējams, saistīts ar to, ka viņa cietusi no psihiskas saslimšanas. Prestipino nolēmis viņu piesiet pie gultas. Kad vīrietis viņu atbrīvojis, sieviete viņam iesitusi pa seju uz ko Prestipino reaģējis ar mēģinājumu viņu nožņaugt.

Prestipino licies, ka sieviete ir mirusi. Pēc laika viņa atmodusies, bet uzbrucējs nolēmis viņu noindēt ar baseina tīrāmo līdzekli pēc kā sieviete mirusi.

Lai atbrīvotos no līķa, slepkava paslēpis viņu kastē, noīrējis kravas mašīnu un aizvedis uz tuksnesi. Patlaban mirušās sievietes kaimiņš atrodas apcietinājumā.