foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
"Tiešām nožēlojami" - pasažieri sadusmo "British Airways" pusdienu piedāvājums veģetāriešiem
Aviokompānijas "British Airways" pusdienu piedāvājums veģetāriešiem.
Pasaulē
2019. gada 16. oktobris, 16:06

"Tiešām nožēlojami" - pasažieri sadusmo "British Airways" pusdienu piedāvājums veģetāriešiem

Jauns.lv

Kāda “British Airways” pasažiere aviokompānijas pusdienu piedāvājumu veģetāriešiem nodēvējusi par “tiešām nožēlojamu”, ievietojot attēlu ar ēdienu savā “Twitter” kontā, kuram ātri vien uzmanību pievērsuši ārvalstu mediji.

Sieviete esot regulāra “British Airways” pasažiere un konkrētajā reizē devusies no Vankūveras pilsētas ASV  uz Londonu.

Apetīti gluži nerosinošās porcijas attēlu viņa ievietoja savā “Twitter” kontā norādot uz “bēdīgo veģetāriešu ēdiena piedāvājumu tik ļoti garā lidojumā”. “Vai jūs to ēstu? Kāds? Parasti rīsi ar parastu kukurūzu? Jūs domājat, ka veģetāriešiem negaršo ēdiens? Lūdzu, pacentieties labāk.”

Uz sievietes komentāru reaģējuši “British Airways” aviokompānijas pārstāvji, porciju novērtējot kā tiešām “nedaudz bēdīgu”. Pie attēla redzami arī citi tvitera lietotāju komentāri ar līdzīgu pieredzi: “Tas ir tiešām nožēlojami un ar veģetāriešiem tā notiek ļoti bieži”.

Tikmēr “British Airways” pārstāvji medijiem norādījuši, ka lepojas ar piedāvāto ēdienu kvalitāti: “Klienti pirms lidojuma var pasūtīt 14 dažādus ēdienus, tajā skaitā veģetāriešu, vegānu, bez glutēna, ar nelielu kaloriju un sāls daudzumu”.