foto: AFP/Scanpix
Noras Kvorinas autopsijas rezultāti: meitene Malaizijas džungļos, visticamāk, mirusi no stresa un bada
Pasaulē
2019. gada 15. augusts, 11:02

Noras Kvorinas autopsijas rezultāti: meitene Malaizijas džungļos, visticamāk, mirusi no stresa un bada

Jauns.lv

15 gadus vecā Nora Anna Kvorina, kas Malaizijā pazuda no viesnīcas, kur bija apmetusies kopā ar ģimeni, mirusi no iekšējas asiņošanas, ko, visticamāk, izrausījis ilgstošs bads un stress, atklāts autopsijā.

Glābēji Malaizijā veic plašus pazudušās īru pusaudzes meklēšanas darbus

Trešdien, 7.augustā meklēšanas un glābšanas komandas Malaizijā koncentrēja savus meklējumus gar upi, kas atrodas lejup no kalna un netālu no ...

gallery icon

Noras Kvorinis līķis tika atrasts otrdien blakus strautiņam aptuveni 2,5 kilometru attālumā no Malaizijas džungļu kūrorta, kur meitene bija ieradusies kopā ar ģimeni.

foto: AFP/Scanpix

Malaizijas policija norāda, ka nav pamata domāt par to, ka meitene bijusi nolaupīta. 

15 gadus vecās meitenes līķis atrasts pēc 10 dienu ilgas meklēšanas. Nora no viesnīcas numuriņa pazuda 4.augustā. Pusaudze mirusi divas vai trīs dienas pirms viņa atrasta, uzskata policija.

Nora bija meitene ar īpašām vajadzībām - viņa cietusi no truacējumiem, kas ietekmē smadzeņu attīstību. Meitenes vecāki iepriekš bija teikuši, ka netic, ka Nora kaut kur būtu aizklīdusi viena pati un uzskatīja, ka viņa ir nolaupīta.

Jau ziņojām, ka Noras meklēšanā iesaistījās aptuveni 350 cilvēki. Meitene pazuda Malaizijas kalnu kūrortā netālu no Serembanas pilsētas.

Tēmas