foto: NYPD/Reuters/Scanpix
Likumsargi Ņujorkā bija pārliecināti, ka parkā atraduši mirušu zīdaini; patiesība atklājās tikai pēc pāris stundām
Pasaulē
2019. gada 20. jūnijs, 12:21

Likumsargi Ņujorkā bija pārliecināti, ka parkā atraduši mirušu zīdaini; patiesība atklājās tikai pēc pāris stundām

Jauns.lv

Otrdienas, 18.jūnija rītā, kāda skrējēja parkā Ņujorkas rajonā Kvīnsā pamanīja zālē guļošu zīdaini un par to nekavējoties ziņoja policijai. Notikuma vietā drīz vien ieradās desmitiem likumsargu, kas atrada uz vēdera zālē guļošo mazuli, ziņo "The New York Times".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atrastais bērns atradies netālu no apmales, tāpēc likumsargi drīz vien secinājuši, ka apmēram trīs mēnešus vecs zīdainis nomests no apmales un no gūtajām traumām miris. Notikuma vietā tika norobežota nozieguma vieta un pamazām sāka ierasties arī mediju darbinieki.

Tikai pēc aptuveni divām stundām un sīkākas izmeklēšanas speciālisti atskārta, ka atrastais bērns patiesībā ir lelle. Tā bijusi ietērpta bērnu drēbītēs un it kā speciāli nokrāsota zilganā krāsā, radot iespaidu, ka atrastais "bērns" miris jau pirms kāda laika.

Kāds aculiecinieks medijam "Fox News" vēsta, ka atrastā lelle piesaistījusi plašu uzmanību - parkā vienlaicīgi varētu būt atradušies apmēram 200 likumsargu, medicīnas darbinieku un izmeklētāju.

"Ļoti dīvaini un pretīgi, ka kāds izspēlējis tik ļaunu joku, tas ir ļoti nomācoši," sacījis aculiecinieks. 

foto: NYPD/Reuters/Scanpix

Ņujorkas policijas pārstāvis savukārt vēsta, ka likumsargi, saņemot izsaukumu, nekavējoties reaģējuši un norobežojuši iespējamo nozieguma vietu. Izmeklēšana ilgusi vairākas stundas, taču, par laimi, neviens bērns cietis nav.

Pēc notikušā policija sākusi izmeklēšanu.