foto: Pexels.com
Skolā Viskonsīnā meitenēm pasniedz balvas par lielākajām krūtīm un pēcpusi - personāls histēriski smejas, vecāki neizpratnē
Ilustratīvs foto.
Pasaulē
2019. gada 21. februāris, 12:17

Skolā Viskonsīnā meitenēm pasniedz balvas par lielākajām krūtīm un pēcpusi - personāls histēriski smejas, vecāki neizpratnē

Jauns.lv

Kāda vidusskola Viskonsīnas štatā ASV saņēmusi ievērojamu nosodījumu pēc tam, kad kādā skolas karsējmeiteņu pasākumā meitenēm pasniegti apbalvojumi par lielākajām krūtīm un lielāko pēcpusi, ziņo "The New York Times".

Neparastā balvu pasniegšanas ceremonija notikusi pagājušā gada martā Trempera vidusskolā Viskonsīnā. Notikušo klātienē vēroja apmēram 150 cilvēki - karsējmeitenes, viņu vecāki, kā arī treneri. Apbalvojot meitenes par lielu pēcpusi un lielām krūtīm, treneri esot "histēriski smējušies".

Pēc notikušā vairāki skolas audzēkņu vecāki ar neizpratni par notikušo vērsušies tiesībsargājošajās iestādēs. Šādu balvu pasniegšana pusaugu meitenēm dēvēta par publisku "ķermeņa kaunināšanu".

Ceremonijā cildinātas karsējmeitenes ar lielākajām krūtīm, lielāko pēcpusi, kā arī šaurāko vidukli. Neskatoties uz šiem apbalvojumiem, meitenēm tika pasniegtas arī tradicionālas balvas par dažādiem sasniegumiem.

Tiesībsargājošo iestāžu rīcībā nonācis arī videoklips no pasākumā, kurā redzams, kā karsējmeiteņu treneri pasniedz "Lielākās pēcpuses" balvu sakot: "Mums ļoti patīk viņas pēcpuse. Visiem patīk viņas pēcpuse."

Skolas audzēkņu vecāki un darbinieki vēlāk par ceremoniju ziņoja skolas vadībai, kas, notikušo izvērtējot, paziņoja, ka meitenēm piešķirtās balvas bijis tikai smieklīgs joks.

Pēc tam, kad informācija par notikušo pasākumu izskanēja medijos, karsējmeiteņu galvenajam trenerim lūdza no amata atkāpties. Viņš piekritis šādus pasākumus turpmāk vairs nerīkot, tomēr no amata tomēr neatkāpās.

Varasiestādes Trempera vidusskolai vairs neļauj rīkot šāda veida apbalvošanas ceremonijas.

Tēmas