foto: REUTERS/SCANPIX
Kalifornijā ielas vidū atrasts zīdainis ar vēl nenogrieztu nabassaiti
Ilustratīvs foto.
Pasaulē
2019. gada 13. februāris, 16:13

Kalifornijā ielas vidū atrasts zīdainis ar vēl nenogrieztu nabassaiti

Jauns.lv

Policija Kalifornijā meklē sievieti, kura ceļa vidū atstājusi zīdaini, ziņo medijs "ABC news". Jaundzimušo drīz vien atradis kāds vīrietis, kurš par bērnu parūpējies.

Avīžu piegādātājs Maderas apgabalā, Kalifornijas centrālajā daļā šonedēļ ielas vidū atradis nesen dzimušu meitenīti, kurai nebija nogriezta nabssaite. Vīrietis ar zīdaini nekavējoties iekāpa savā automašīnā, lai bērnu sasildītu, kā arī sazinājās ar mediķiem un policiju.

Uz ielas atstātais bērns bija saģērbts flaneļa pidžamā un ietīts segā. Jaundzimušais tika nogādāts vietējā medicīnas iestādē. Meitenes dzīvībai briesmas nedraud.

Varasiestādes lēš, ka zīdainis uz ceļa atradies salīdzinoši neilgi. Pateicoties tam, ka meitenīte atrasta jau pēc pāris minūtēm, mediķi spējuši par viņu pienācīgi parūpēties.

Policijai izdevies atrast liecinieku, kurš netālu no notikuma vietas iepriekš bija redzējis jaunu sievieti ar bērnu rokās. Viņš atklājis, ka sieviete izkāpusi no baltas automašīnas un vērsusies pie viņa ar lūgumu bērnu paņemt pie sevis.

Vīrietis par situāciju bijis pārsteigts un aicinājis sievieti vērsties turpat blakus esošajā ugunsdzēsības dienestā vai slimnīcā. Liecinieks norādījis, ka spāņu izcelsmes sieviete varētu būt bijusi apmēram 20 gadus veca.