foto: Ekrānuzņēmums
Konektikutā atrasts čemodāns ar līķi: slepkavu un nogalināto sievieti reiz saistījušas romantiskas attiecības
24 gadus vecā Valērija Reiesa.
Pasaulē
2019. gada 13. februāris, 15:20

Konektikutā atrasts čemodāns ar līķi: slepkavu un nogalināto sievieti reiz saistījušas romantiskas attiecības

Jauns.lv

Šonedēļ ASV Konektikutas štatā arestēts vīrietis, kurš tiek uzskatīts 24 gadus vecās Valērijas Reiesas slepkavu, ziņo CNN. Sievietes līķis februāra sākumā tika atrasts čemodānā, kas atstāts ceļmalā Grīnvičas pilsētā ASV Konektikutas štatā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Venecuēlietis Havjērs Da Silva (24) tika arestēts pirmdien, 11.februārī, Ņujorkā. Vīrietis tiek apsūdzēts par Valērijas Reiesas nolaupīšanu, kam sekojusi sievietes nāve.

Silva apgalvo, ka viņu un Valēriju saistījušas romantiskas attiecības - 29.janvārī abi sievietes mājās nodarbojušies ar seksu, kā rezultātā sieviete nokritusi uz grīdas un smagi sasitusi galvu. Tikmēr nogalinātās sievietes māte norādījusi, ka Havjērs ir meitas bijušais draugs - abi izbeiguši attiecības pirms gada.

Vīrietis atzinis, ka pēc kritiena aizlīmējis sievietes muti, sasējis viņas kājas un rokas, kā arī ievietojis viņu čemodānā. Pēc tam Silva iekāpis automašīnā un čemodāni atstājis mežā.

Pēc sievietes nāves Silva izmantojis arī viņas maksājumu karti, kas savukārt mulsinājis izmeklētājus, kas izmeklēja Valērijas Reiesas pazušanas lietu.

30.janvārī, vienu dienu pēc Valērijas pazušanas, sievietes vecāki un esošais draugs ziņojis par viņas pazušanu. 

foto: Ekrānuzņēmums
24 gadus vecā Valērija Reiesa.

24 gadus vecās Valērijas līķis čemodānā tika atrasts 5.februārī ceļmalā Grīnvičas pilsētā. Varasiestādes paziņojušas, ka nogalinātajai sievietei bijušas acīmredzamas galvas traumas, savukārt autopsijā apstiprinājies, ka viņas nāve iestājusies slepkavības rezultātā.

Pagaidām Havjērs Da Silva tiek uzskatīts par vienīgo aizdomās turēto, tomēr policija uzsver, ka izmeklēšana turpinās.