foto: facebook.com/siauliu.apskrities.policija
Baisa traģēdija pie Šauļiem - mazas meitenes tēvs pēc avārijas atstājis viņas māti auto noslīkstam dīķī
Pasaulē
2018. gada 4. decembris, 16:27

Baisa traģēdija pie Šauļiem - mazas meitenes tēvs pēc avārijas atstājis viņas māti auto noslīkstam dīķī

Jauns.lv

Šauļu rajonā Lietuvā notikusi traģēdija, kuras detaļas ir patiesi šokējošas. 36 gadus vecs vīrietis kopā ar vēl diviem draugiem un savu bijušo sievu (38) lietojuši alkoholu, braukuši ar auto un avarējuši dīķī, bet pēc avārijas atstājuši sievieti bez palīdzības automašīnā. Policija par šo notikumu uzzinājusi, pateicoties sievietes mazās meitiņas stāstījumam skolā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šorīt ap 10 no rīta Lietuvas policija saņēma ziņu, ka netālu no Kuršēniem autovadītājs nav novaldījis "Renault Laguna", mašīna nobraukusi no ceļa un iebraukusi dīķī, sociālajos tīklos vēstī Šauļu rajona policijas pārstāvji.

Automašīnā bijuši četri cilvēki - trīs vīrieši no auto izkļuvuši saviem spēkiem, taču 38 gadus veca sieviete noslīkusi - viņas mirstīgās atliekas pēc tam izvilka glābēji. Taču šokējošākais šajā stāstā ir tas, ka par šo faktu - iespējamo automašīnu dīķī un sievietes mirstīgo atlieku atrašanos tajā - policija ir uzzinājusi, pateicoties sievietes mazgadīgajai meitai, kura to pastāstījusi skolā. Vīrieši policijai nav ziņojuši.

Pēc Šauļu policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kompānija vakar Šauļos dzērusi un arī šorīt no rīta pa ceļam automašīnā lietojusi alkoholu.

Pēc tam, skaidrojot lietas apstākļus, secināts, ka nelaime notikusi jau vakar vakarā, un par to, ka automašīna iebraukusi dīķī un tajā, iespējams, ir 38 gadus vecas sievietes mirstīgās atliekas, šorīt skolā paziņojusi viņas mazgadīgā meita.

foto: facebook.com/siauliu.apskrities.policija

Bērns skolā stāstīja, ka vakar mājās tēvs pārnācis galīgi slapjš, jo braucis ar auto, tas avarējis un ieslīdējis dīķī. Mašīnā palikusi un kopā ar auto esot noslīkusi meitenes māte, šī vīrieša bijusī sieva. 

Kaut arī, pēc vīrieša teiktā, auto atradušies četri cilvēki un visi trīs vīrieši no dīķa ir izkļuvuši, neviens par mašīnā palikušo sievieti nevienam nav paziņojis. 

Pēc šāda meitenes stāstījuma skolas darbinieki par iespējamo nogrimušo mašīnu un tajā esošo sievietes ķermeni paziņojuši policijai. Policisti ieradās notikuma vietā un atrada auto - tā nav bijusi uzreiz redzama, jo bija nogrimusi dīķī zem ūdens. Mašīnā atrastas 38 gadus vecas sievietes mirstīgās atliekas.

Policija sākusi bērna norādīto personu meklēšanu. Viens no pasažieriem ir atrasts, savukārt meitenes tēvs (36), kurš, visticamāk, vadīja auto, šobrīd ir policijas meklēšanā, vēstī Lietuvas mediji. Policija arī skaidro, kāpēc vīrieši atstājuši sievieti noslīkstam mašīnā un nav par nelaimi paziņojuši atbildīgajiem dienestiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās