foto: Publicitātes foto
Populārais ēdiena piegādātājs "Foodout" Lietuvā ir bankrotējis, un arī vietnē Latvijā valda klusums
Nolemts, ka no 26. novembra Lietuvā “Foodout” vairs piegādes pakalpojumus nesniegs.
Pasaulē
2018. gada 5. decembris, 05:23

Populārais ēdiena piegādātājs "Foodout" Lietuvā ir bankrotējis, un arī vietnē Latvijā valda klusums

Jauns.lv

Baltijas valstīs labi zināmā ēdiena piegādes kompānija “Foodout” paziņojusi, ka beidz biznesu Lietuvā – tirgū, kurā, kā minēts uzņēmuma mājaslapā, bijuši līderi. Vai pastāv iespēja, ka arī Latvijā populārā ēdiena piegādes uzņēmuma pakalpojumi vairs nebūs pieejami?

Par “Foodout” bankrotu Lietuvā paziņojis vadošais kaimiņvalsts biznesa izdevums “Verslo Žinios”, atsaucoties uz kompānijas vadītāja Lietuvā Mariusa Neviera teikto. Viņš sarunā ar laikrakstu paudis, ka, nesen pārņemot vadību, apstiprinājušās aizdomas, ka uzņēmums nonācis finansiālās grūtībās, ziņo portāls 15min.lt.

Vai “Foodout” pazudis arī no Latvijas tirgus?

Esot arī kļuvis skaidrs, ka turpinot darbu Lietuvā, uzņēmums vien nonāktu arvien lielākās parādsaistībās pret kreditoriem. Tādēļ nolemts, ka no 26. novembra Lietuvā “Foodout” vairs piegādes pakalpojumus nesniegs. Detalizētāku informāciju par finanšu problēmām uzņēmuma pārstāvniecība nesniedza, taču “Verslo Žinios”, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ziņo, ka iemesls bankrotam varētu būt nesaskaņas starp investoriem.

Kaimiņvalsts mediji arī piebilst, ka šobrīd grūti prognozēt, kas “Foodout” sagaida citās valstīs, taču, kā ievēroja Jauns.lv – Latvijas “Foodout” tīmekļa vietne šobrīd nedarbojas, savukārt “Facebook” profila darbalaika sadaļā norādīts, ka šis pakalpojumu sniedzējs ir savas durvis ir aizvēris uz visiem laikiem. Portāls Jauns.lv mēģināja sazvanīt kompānijas pārstāvjus, taču arī tas līdz šim nav izdevies.