foto: Postimees/LETA
Iekārojamākais Dubaijas kroņprincis Tallinā noīrē 200 viesnīcas numuriņus
Tallinā, lai piedalītos starptautiskās zirgu skriešanās sacensībās, ieradās iekārojamākais Arābijas vecpusis - multimiljonārs, Dubaijas kroņprincis Hamdans.
Pasaulē
2018. gada 2. jūnijs, 05:38

Iekārojamākais Dubaijas kroņprincis Tallinā noīrē 200 viesnīcas numuriņus

Jauns.lv

Apvienoto Arābu Emirātu Dubaijas emirāta kroņprincis, 35 gadus vecais šeihs Hamdans bin Mohameds bin Rašids al Maktums uz pāris dienām ieradās Igaunijas galvaspilsētā, lai piedalītos starptautiskajās zirgu skriešanās sacensībās „Padise Endurance Festival”.

Dubaijas kroņprincis, šeihs Hamdans bin Mohameds bin Rašids al Maktums Tallinā

Apvienoto Arābu Emirātu Dubaijas emirāta kroņprincis, 35 gadus vecais šeihs Hamdans bin Mohameds bin Rašids al Maktums uz pāris dienām ...

gallery icon
19

Dubaijas kroņprinci daudzi uzskata par iekārojamāko Arābijas vecpuisi. Viņa turība tiek lēsta 400 miljonu ASV dolāru (342 miljoni eiro) apmērā, un viņa dzīvesveids arī atbilst karaliskajai bagātībai. Tallinā viņš ieradās trīs lidmašīnās, viena no kurām bija kravas, bet parējās divās bija satilpināta vairāku simtu cilvēku lielā viņa svīta. Hamdans Igaunijas galvaspilsētā varēja ierasties jau pagājušajā nedēļa, kad tur arī  notika zirgu skriešanās sacensības, bet nevarēja Tallinā nofraktēt viesnīcu ar 200 numuriņiem, jo nevienā viesnīcā nebija tik daudz brīvu vietu. Šonedēļ viņam tas beidzot izdevās.

Tallinā viņš ieradās ne tikai ar milzīgu svītu, bet arī ar apmēram 20 zirgiem un luksusklases limuzīnu „Mercedes-Benz G-class”. Tomēr viņš ne tikai pārvietojās ar zirgu vai auto, viņš arī pārsteidza Piritas pludmales apmeklētājus, viņiem garām aiztraucoties ar velosipēdu.

Kroņprinča vizītei nebija oficiāla statusa un viņš mūsu ziemeļu kaimiņzemē ieradās tikai, lai piedalītos zirgu skriešanās sacensībās, kurās arī 13 sportistu konkurencē uzvarēja, 160 kilometru garo distanci pievarot 7 stundās, 43 minūtēs un 51 sekundē ar vidējo ātrumu 20,69 kilometri stundā.

Jāatgādina, ka Hamdans ir profesionāls sportists un zirgu skriešanās sacensībās ticis pat pie pasaules čempiona titula. Pēc sacensībām princis uzreiz devās uz lidostu, lai dotos prom no Igaunijas.

foto: Instagram
Dubaijas kroņprincis šonedēļ pārsteidza atpūtniekus Tallinas (Piritas) pludmalē, braukājot ar velosipēdu.

Viņš īsumā arī dalījās iespaidos par Igauniju: „Man šeit ļoti patika, baudīju dabu un laikapstākļus. Igaunijā esmu pirmo reizi un mans hobijs, ierodoties jaunā valstī, ir pabraukāties pa to ar velosipēdu. Šoreiz te nobraucu 50 kilometrus. Igauņi ir ļoti jauki un draudzīgi cilvēki”. Tā, ka Hamdans ir viens no iekārojamākajiem vecpuišiem, viņam arī tika jautāts par sievietēm, uz ko augstdzimušais Igaunijas viesis atbildēja, ka viņam labāk patīk runāt par zirgiem, ne sievietēm. Tāpat Hamdans izteica vēlmi vēl kādu reizi paviesoties Igaunijā, ja tur notikšot augsta līmeņa sacensības.