foto: Shutterstock
Krievijas prezidenta Putina radinieku slepenā dzīve un bagātības
„Gādīgo ģimenes tēvu” Vladimiru Putinu cilvēki parasti vēro tikai kā altruisku aseksuāli, kuram it kā nav neviena radagabala. Tomēr kaimiņvalsts caram ir prāvs radu pulks, kuru dēvē par Putina klanu un kas pārvalda miljardu miljardus, kādi „nabaga” Latvijai pat sapņos nav rādījušies.
Pasaulē
2018. gada 24. marts, 05:33

Krievijas prezidenta Putina radinieku slepenā dzīve un bagātības

Jauns.lv

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, lai arī piekopj gādīga ģimenes un nācijas tēva tēlu, uzstājas gan kā mačo, gan kā ģimenes tradīciju sargātājs, par savu radu saimi nekad nav publiski neko plaši stāstījis. Putina dzimtas radu raksti ir aizzieģelēti aiz septiņiem zīmogiem. Viņš pat nav publiski atklājis, kādā uzvārdā ir viņa meitas un ar ko viņas īsti nodarbojas.

Tomēr par vairākiem viņa radiniekiem informācija, kaut arī visnotaļ skopa, ir nākusi atklātībā. Jauns.lv apkopoja teju vai par Krievijas valsts noslēpumu uzskatītās ziņas par Putina radagabaliem. Britu avīze „The Sunday Times” raksta, ka Putina klans kopumā pārvalda naudu un īpašumus 130 miljardu ASV dolāru vērtībā (ap 105 miljardiem eiro) - tas ir apmēram 12 Latvijas valsts gada budžeti.

Nākamā lapa: Putina meitas Marija un Jekaterina