foto: AFP
“British Airways” pasažierus reisā uz Londonu pamatīgi apskādējušas blaktis
Aviosabiedrības "British Airways" lidmašīna.
Pasaulē
2017. gada 20. oktobris, 15:10

“British Airways” pasažierus reisā uz Londonu pamatīgi apskādējušas blaktis

Kasjauns.lv

Aviosabiedrības “British Airways” pasažierus reisā no Vankūveras uz Londonu pamatīgi sakodušas blaktis, vēsta “The Independent”. 

Pagājušajā mēnesī kāds laulāts pāris no Vankūveras Kanādā devies uz Londonu, izmantojot aviokompānijas “British Airways” pakalpojumus. Liels bijis viņu pārsteigums, kad no savas sēdvietas apakšas pasažieri pamanījuši lienam ārā blaktis. 

Pasažiere novēroto pateikusi lidmašīnas apkalpei, taču tā attaisnojusies, ka lidaparāts ir pilns un tik lielu grupu neesot iespējams pārvietot uz citu lidmašīnu.

 “Mums priekšā bija deviņu stundu lidojumus un es biju pilnīgi pārliecināta, ka blaktis mūs sakodīs,” teica pasažiere. Par nelaimi tā arī notika. 

Aviokompānija ir atvainojusies blakšu sakostajai ģimenei par incidentu un reisā no Londonas uz Vankūveru to pārcēlusi uz biznesa klasi. 

“British Airways” savā paziņojumā sacīja: “Mēs katru gadu apkalpojam vairāk nekā 280 000 reisu un ziņojumi par blaktīm ir ārkārtīgi reti, tomēr mēs esam modri un sanitāros apstākļus savās lidmašīnās uzturam augstā līmenī.”